Последњи тренинг пред дерби турнира

7.7.2024
07:59
No items found.

Фудбалери Црвене звезде су поподне од 18 часова по локалном, односно 17 сати по српском времену, одрадили још један тренинг, уједно и последњи пред другу контролну утакмицу на припремама у Русији.

Наши фудбалери ће сутра одмерити снаге са Зенитом на Гаспром Арени, док је цео данашњи дан био посвећен припреми самог меча и радом на тактици. Све што су данас радили изабраници Владана Милојевића, биће значајно и када стартује сезона у Суперлиги Србије, с обзиром да је екипа готово комплетна и да неће бити великих промена када дођу на ред такмичарске утакмице.

За разлику од јутарњег тренинга, када је време било идеално и када је сунце дочекало наше играче, пред полазак на поподневни тренинг, кренула је снажна киша над Санкт Петербургом, која није престајала током читавог рада, чак је и како је време пролазило била све јача. Према реакцијама играча Звезде, могло се видети да им време ни мало не смета, те смо прво испратили активацију на мањем делу терена. Након тога су изабраници Владана Милојевића били подељени у три екипе, како би одиграли "шеву", а до самог краја тренинга који је трајао сат времена, су радили на тактици. Уз снажан пљусак на самом крају рада, неколицина фудбалера је остало на терену како би опробала свој шут са дистанце, те је на тај начин стављена тачка на припрему за дерби турнира.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon