ПАРТИЗАН - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1

4.4.2008
12:00
No items found.

133. дерби је завршен резултатом 1:1.Партизан ни у осмој утакмици за редом на своме терену није успео да победи Црвену звезду која је остала на -5 бодова од лидера на табели Меридиан Суперлиге.

Стадион: ФК Партизан, гледалаца: 17500.
Судија: Милорад Мажић, помоћници: Никола Томичић и Саша Живковић.

ПАРТИЗАН: Д. Божовић, Вјештица, Жука, Мореира, Јовановић, Тошић, Еднилсон, Малетић, Јоветић (кап.), Обрадовић и Ђорђевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Анђелковић, Томовић, Гај, Нинков, Кастиљо, Милијаш, Короман, Миловановић (кап.), Бурзановић и Бетолигар.

Потребно је освежавати страницу за праћење актуелних промена.


Наш тим има нешто више посед лопте али без озбиљнијих прилика на обе стране.

Прва озбиљна прилика у 20. минуту. Милијаш је извео слободан ударац са леве стране и голман Божовић је испустио лопту. У гужви у шеснаестерцу Партизана Бурзановић ипак није успео да пласира лопту у гол.

23. минут, ГОЛ 0:1!!!Бурзановићсе овај пут најбоље снашао у поново великој гужви пред Божовићевим голом. Лопту је проследио Миловановић, промашио Бетролигар и у мрежу закуцала наша "десетка".

Због одласка до трибине са нашим навијачима, Бурзановић добија жути картон.

У 29. минутуМиловановић се нашао у одличној прилици али Божовић одлично брани његов ударац. Лопта се одбија до Анђелковића који ипак шутира поред леве стативе.

У контранападу је Томовић успео да пресече опасан Малетићев центаршут са десне стране али умало постигао аутогол. Ранђеловић је спасио вођство.

30. минут1:1. Нинков је изгубио дуел са Тошићем који проналази Жукуа овај са неким 15 метар неодбрањиво шутира у леви угао нашег гола.

38. минут, Јоветић се изборио за шут са ивице нашег шеснаестерца. Велика шанса за Партизан али лопта ипак пролази тик поред десне стативе Ранђеловићевог гола. После корнера Малетић лоше шутира.

У 39. минутуЈоветић је сам испред нашег гола али га Гај блокира у последњем тренутку. Партизан тражи најстрожу казну али судија Мажић одмахује руком.

Мореира је жестоко фаулирао Нинкова али судија није свирао фаул. Фер плеј игра Тошића који избацује лопту у аут.

У следећем нападу Бурзановић је имао одличну прилику да поново доведе наш тим у вођство али је лоше шутирао са неких 8 метара од Божовићевог гола.


Нерешен резултат на крају првог полувремена. Наша је екипа извела један корнер мање од Партизана али је однос шутева на противнички гол 6:3 за Црвену звезду.


Почело је друго полувреме без промене у саставима оба тима.


50. минут, прва шанса у другом полувремену. Лопта се ,после неспретне интервенције наше одбране, одбила до Мореире који непрецизно шутира са ивице нашег шеснаестерца.

Звезда више напада али без изгледнијих прилика.

Делије са времена на време успевају да надјачају бројније навијаче Партизана и стадионом одјекује: "Ајмо, Звездо!"

Наш тим има пресинг на противничког половини али је очигледно да обе екипе у другом полувремену играју доста обазривије.

Гај је фаулирао Јоветића на средини терена у 61. минутуи добија жути картон. Уследило је кошкање са Ђорђевићем али су играчи раздвојили супростављене штопере.

У 65. минуту, Жука маказицама покушава после центаршута Мореире али је судија свирао офсајд позицију.

3:2 у офсајдима за Партизан.

У 69. минуту, прва измена у нашем тиму. Тричковски је заменио Бурзановића.

У 73. минутуТричковски је после продора од 20 метара изнудио слободан ударац са неких 20 метара. Миловановић шутира у врх "живог зида".

У контранападу Томовић стартује над Вјештицом и Тошић одлично шутира из слободног ударца. Ранђеловић на месту.

Јестровић мења Бетолигара.

У 79. минутуТомовић добија жути картон после старта над Јоветићем на средини терена.

У наставку, Еднилсона мења Митровић.

Жути картон и за Обрадовића после старта над Короманом у 80. минуту.

Друга измена у екипи Партизана. Деби за Лазевског у вечитом дербију. Изашао је Тошић у 83. минуту.

84. минут, Обрадовић између нашух штопера успева да пронађе Јоветића који ипак није могао да упути озбиљнији ударац на Ранђеловићевом голу.

Друго полувреме је далеко сиромашније садржајем од првог.

У 85. минуту, Анђелковић добија жути картон.

У 87. минуту Мажић досуђује најстрожу казну за наш тим после фаула Божовића над Јестровићем. Партизанови играчи бурно реагују и одлука је промењена после консултације са помоћним судијом. Фаул је ипак био испред линије шеснаестерца и Миловановић шутира преко гола.

Звезда има иницијативу у финишу утакмице, али без правих прилика.

Утакмица је продужена 4 минута.

Крај утакмице.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon