Ново радно време и вођене туре за Музеј ФК Црвена звезда

30.6.2024
12:15
No items found.

Од сада, музеј ради и недељом, а посетиоци могу уживати у стручним стадионским турама које обухватају шетњу кроз трофеје, легендарни тунел и попусте у Red Star Shop-у.

Шетња кроз пехаре: Музеј од садради и недељом!

 

Сјајне вести за све навијаче Црвенезвезде и туристе - љубитеље фудбала: један од најпосећенијих музеја у Србији од сада је доступан и недељом!

Незаобилазна дестинација за све звездаше (али и посетиоце града Београда), Музеј ФК Црвена звезда, од сада је отворен и недељом од 9 до 15 часова.

Одушевите се шетњом кроз пехаре једног од највећих клубова Старог континента. Радно време Музеја је од 9 до 16 часова радним данима, а од 9 до 15 часова викендом. Цена улазнице је 400динара.

Стадионска тура: Доживи Звездину историју

Сваког дана од 10, 12 и 14 часова посетиоце Музеја ФК Црвена звезда очекује права посластица - стручно вођена Стадионска тура!

Сви посетиоци Стадионске туре имају прилику да чују непоновљиве приче и анегдоте из историје клуба, виде Звездину импресивну колекцију трофеја, као и да обиђу Медија центар и студио Звезда ТВ-а.

Као шлаг на торту долази шетња кроз легендарни, “злогласни” тунел испод северне трибине стадиона Рајко Митић! Уз аутентичне звуке навијања Звездиних Делија, посетиоци могу да схвате како се противнички играчи осећају пре него што закораче у гротло Маракане.

Уз улазницу за туру посетиоцидобијају и 5% попуста у Red Star Shop-у и Red Caffe-у који пружа најлепши поглед на наш стадион. За најмлађе навијаче, ту је дечија играоница -Звездаоница, идеално место за игру и забаву.

Туре су организоване на српском и енглеском језику.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon