Неђић: Максималан рад од старта, афирмисаћемо таленте

1.7.2024
12:56
No items found.

У одличном расположењу, дочекали смо Марка Неђића на теренима иза југа Маракане који је одржао први тренинг у новој сезони за фудбалере Графичара.

- Имали смо доста времена за одмор и једва смо чекали да кренемо са радом. Играчи су дошли спремни и радује ме то што су испоштовали програм који су добили током паузе. Већ данас смо одрадили јак тренинг, тако да нема увода, већ идемо у максимум. Дуго смо на окупу, момци знају како се ради и многи од њих долазе баш зато, јер су свесни да ће овде напредовати. Циљеви су јасни, желимо да будемо у плеј-офу и да нападнемо врх табеле, али треба бити свестан чињенице и да ћемо бити најмлађа екипа у првенству, које ће бити много јаче него ранијих година. Све су то изазови који нас чекају, уз обавезан развој фудбалера за први тим Звезде. Чекамо још неке фудбалере који су на припремама са првимм тимом Звезде, и надам се да ће нас и они појачати за нову сезону. Драго ми је што смо задржали доста играча из претходне полусезоне, иако је чињеница да на сваких шест месеци мењамо већи део тима. Радујемо се када се наши играчи изборе за дрес Звезде - почео је Неђић.

Прилику да се сусретне са сениорским фудбалом има и талентовани Матеја Радоњић за кога је повреда прошлост.

- Драго ми је што сам се прикључио екипи Графичара. Биће ово мој први контакт са сениорским фудбалом, и радујем се што ће то бити баш под командом Марка Неђића. Верујем да ћу се сјајно снаћи, а да је повреда прошлост, показују моје партије из омладинаца са краја сезоне. Скроз сам се опоравио и максимално радим. Први тренинг је прошао сјајно, ту је велики број фудбалера које знам из млађих категорија Звезде и у складу с тим мислим да се период адаптације завршио чим сам истрчао на терен - уз осмех ће офанзивни везиста из Ниша.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon