Напредак - Црвена звезда 1:2

18.10.2008
12:00
No items found.

Славили смо и у Крушевцу иако смо на крају играли са деветорицом, мада су руку на срце и Лазетић а посебно Соме требали да буду мало присебнији и мудрији.Ипак, головима сјајног капитена Милијаша и борбеног Тричковског односно заслугом целокупне екипе Звезда је Лазарев град напустила уздигнутих руку. Подршка Делија са трибина била као и увек гласна и мотивишућа.

Стадион: Под Багдалом.
Гледалаца: 7000.
Судија: Михајловић Данило, помоћници: Милутиновић Срђан и Јовановић Владимир.


НАПРЕДАК
: Шејић, Ђорђевић, Пројић, Миладиновић, Бабић, Микић, Павловић, Стаменковић, Вујовић, Бинић и Митровић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Нинков, Петковић, Томовић, Мијаиловић, Николић, Милијаш, Лазетић, Короман, Соме и Тричковски.

ТЕКСТУАЛНИ ПРЕНОС:

Црвена звезда је успела да тријумфује, иако је губила са 1:0 и на крају меч завршила са девет играча, након црвених картона Лазетића и Сомеа.

Данашњи дуел ће сигурно остати упамћен и по новој презентацији капитенове "левице", првим поготком Тричковског у првенственим утакмица, претходни су били у пријатељским и куп утакмицама, као и по тендециозном суђењу судије Михајловића, који је показао велики број жутих картона, као и два црвена и то играчима црвено-белих.

Крај утакмице.

Утакмица је продужена за 4 минута.

89. минут, друга измена у Звезди. Перовић ипак улази у игру и мења Коромана.

86. минут, жути картон за капитена Напретка Ђорђевића, због фаула над Мијаиловићем.

84. минут, жути катон за Милијаша, разлог није познат.

82. минут, каква ситуација на терену и потез судије данашњег дуела Михајловића. Црвена звезда је покушала да изведе послењу измену и да у игру уђе Перовић уместо Сомеа, али је судија после само пар секунди након што је четврти судија показао измену, показао Сомеу други жути, односно црвени картон. У наставку Петковић добија жути картон због приговора.

77. минут, жути картон за Бабића због непотребног фаула над голманом Стаменковићем.

76. минут, последња измена код домаћина. Стрелца првог гола Бинића мења Радуловић.

72. минут, Соме добија жути картон због фаула над Пројићем.

70. минут, Мијаиловић добија жути катон због приговора судији.

68. минут, Мијаиловић је са левог крила проиграо Коромана, који улази у казнени простор домаћина, проиграва Николића који шутира са 12-13 метара из средине, али његов прецизан ударац није био толико јак, тако да је голман Напретка одбранио ударац. У наставку се лопта одбија до Коромана, али је он у офсајду.

62. минут, прва прилика још од почетка меча за Напредак. Лопта је прелетела све у нашем казненом простору, дошла до Вујовића на другој стативи, који чини се прима лопту уз помоћ руке и шутира поред гола.

59. минут, прва измена код нас. Стрелца другог гола за Звезду, Тричковског мења Богдановић.

55. минут, Митровић добија жути картон због веома грубог фаула над Милијашом. У наставку управо Митровића, асистента код првог гола, мења Пуношевац.

50. минут, диреткан црвени картон за Лазетића због приговора помоћном судији.

Почиње друго полувреме. Прва измена у Напретку, Павловић Предрага мења Павловић Радмило.

Крај првог полувремена. Црвена звезда је доминирала током свих 45 минута и засужено одлази на паузу са вођством. Иако је домаћин изненеђујуће повео на самом старту утакмице, у наставку није имао ниједну озбиљнију прилику за гол, с обзиром да је Звезда вршила притисак на њихов гол и половину терена, где се углавном одвијала игра.

ГОООЛ! 1:2, 45+3. минут. Нинков је одиграо лопту у простор за Коромана по десном крилу, одакле је уследио оштар центаршут у средину. Лопта прво долази до Сомеа на ивицу петерца, али је он није успео захватити, међутим то је пошло за ногом Тричковском који се налазио поред њега и који је погодио мрежу и донео Звезди преокрет.

Прво полувреме је продужено за 5 минута, разлог је прекид у 14. минуту.

ГОЛ! 1:1, 42. минут. После фаула над Сомеом на левом крилу у близини корнер заставице, Лазетић изводи прекид, одиграва лопту по земљи за Милијаша, који се налазио на скоро 25 метара у средини, одакле наш капитен шутира, а лопта погађа мрежу тик уз стативу голмана Напретка, који је само посматрао лопту како улази у гол. Још један прецизан ударац Милијаша и нови погодак у свом стилу.

39. минут, Короман је после соло продора покушао ударцем левом ногом са око 20 метара, али је лопта отишла изнад пречке.

34. минут, Соме је центрирао у средину са десне стране, Тричковски је пао после дуела са одбрамбеним играчем Напретка, али судија не показује на белу тачку. У наставку акције, лопта се одбија до Милијаша на ивицу казненог, али су његов ударац изблокирала два играча домаћина.

27. минут, жути картон за Коромана због фаула над Микићем.

26. минут, Мијаиловић је центрирао са левог бока, пронашао је Тричковског на 10 метара од гола, али је његов ударац главом завршио право у рукама Шејића.

22. минут, Сомеа је на 18 метара од гола фаулирао Миладиновић. Милијаш је извео слободан ударац, лопта је погодила живи зид и вратила се поново до нашег капитена, који поново шутира и то добро, али је голман Напретка успео да одбрани и избаци лопту у корнер. Након корнера, велика гужва у шеснаестерцу домаћина, али без шута ка голу.

14. минут, утакмица је прекинута на захтев делегата. Игра је настављена након четири минута.

1:0, 7. минут. Играчи Напретка су одиграли веома брз контра напад, наша одбрана која се налазила високо на средини терена није добро одрадила офсајд замку, након чега је Бинић примио лопту на 40 метара од гола, вукао је сам све до гола и из непосредне близине матирао je Стамнековића за рану предност за домаћина.

4. минут, Лазетић је примио лопту на десном крилу, прошао и упутио лопту у казнени простор, али је лопта била висока и отишла је преко Сомеа.

Утакмица је почела, лепи услови за игру и присуство великог броја Делија.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon