Најповољније Премијум сезонске улазнице за Звездаше млађе од 18 година

8.7.2024
01:59
No items found.

ФК Црвена звезда лансирао је Премијум Јуниор сезонске улазнице за младе Звездаше млађе од 18 година. Најповољније цене за недељну традицију на стадиону Рајко Митић у Београду. Све Премијум сезонске улазнице доступне су од првог јула.

Ново: Премијум Јуниор сезонске улазнице за Звездаше млађе од 18 година

ФК Црвена звезда са поносом представља нову, најповољнију категорију сезонских улазница - Премијум Јуниор сезонске улазнице, намењене нашим најмлађим навијачима!

Звезда је твоја породица 

И зато смо одлучили да најверније навијаче обрадујемо са потпуно новом категоријом сезонске улазнице намењеној Звездашима млађим од 18 година

Премијум Јуниор сезонске улазнице су најповољнија категорија сезонских зато што желимо да заједнички долазак на Маракану постане твоја недељна породична традиција!

Како до Премијум Јуниор сезонске улазнице

Од ове сезоне, сви власници Премијум сезонске улазнице моћи ће да набаве до 3 Премијум Јуниор сезонске улазнице и тако да воде своје Звездаше млађе од 18 година на СВЕ утакмице на стадиону Рајко Митић. 

И то по убедљиво најповољнијим условима!

Цене Премијум Јуниор сезонских улазница:

  • Северна трибина: 7.500 РСД
  • Источна трибина: 13.500 РСД
  • Западна трибина: 17.500 РСД
  • Трибина Синиша Михајловић: 30.000 РСД

НАПОМЕНА: Онлајн, навијачи могу да купе Премијум Јуниор сезонске улазнице у исто време и у истом прозору као и своје Премијум сезонске. У Сервису за чланство на стадиону Рајко Митић могућа је и накнадна куповина Премијум Јуниор сезонских улазница. 

Ограничена количина Премијум Јуниор сезонских

Број Премијум Јуниор сезонских улазница је ограничен на само 1.200 ове сезоне. 

Због очекиваног великог интересовања, позивамо Звездаше да пожуре са куповином и обезбезде најповољније сезонске улазнице на време! То најлакше могу да ураде онлајн - за само 3 минута

Сви који желе да своју Премијум сезонску обезбеде уживо, то могу да ураде у Сервису за чланство и то од првог до седмог јула између 10 до 19 часова, а после осмог јула између 10 до 18 часова. Више информација на 011/3675-162, 011/3675-163, или преко office@budideozvezde.rs

Осигурај своје место на време! 

Поведи твоје најмлађе Звездаше на Маракану и обоји им младост у црвено-бело! Премијум сезонске улазнице ФК Црвена звезда у продаји су од првог јула. 

Купи сезонску данас!

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon