Милијаш: Предан рад ствара првотимце Звезде

6.7.2024
09:30
No items found.

Окупила је легенда Црвене звезде - Ненад Милијаш данас јуниоре који ће наредне сезоне представљати наш клуб.

- Сви играчи су дошли здрави што је најбитније, уз то су испоштовали програм који су имали током паузе. Велики број играча је прешао из кадета у омладинце, доста њих ће играти другу годину већ за јуниоре, познајемо се и сад је све лакше за рад. Резултат јесте битан, али најбитније је формирање играча за први тим. Циљ нам је да што више играча успе да се избори за место у првом тиму и да имају ту срећу да играју на Маракани, па неки и да оставе огроман траг. Наравно да су они свесни да се титуле подразумевају у Звезди и да се свака утакмица иде на победу, просто то им је у ДНК ако су овде. Борићемо се да будемо први, али није то ништа ново ни за њих, ни за нас - почео је Милијаш.

Има некадашњи Звездин капитен на располагању велики број играча који су играли Европско првенство до 17 година.

- То је успех школе и клуба да је толики број играча ишао на Европско првенство. Направили су добар резултат, али сад морају да наставе тако. Очекивања су све већа, али то је нормално у Звезди. Ради се о млађој генерацији у односу на конкуренте, али талентованој. Мораће наравно да се доказују из недеље у недељу. То првенство је сад у архиви, идемо даље.

Један од њих је управо и штопер Вук Рогановић.

- Недостајао нам је фудбал и једва смо чекали да се вратимо. Ту смо да радимо и да се што боље спремимо за сезону, а првенство Европе нам је донело додатно искуство за све оно што нас чека. Радујем се сарадњи са тренером Милијашем који је легенда Звезде. Потрудићемо се да освојимо титулу, наравно. Што се екипе тиче, већина нас који смо 2007 годиште је ту, има и старијих, али и нових играча. Верујем да ћемо се добро уклопити - подвукао је Рогановић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon