Лукић – Одговорност је моја

1.8.2010
12:00
No items found.

Дан после непријатног, тешког пораза Црвене звезде од Слована на домаћем терену пред 40.000 навијача председник Црвене звезде сумира утиске и истиче да је чак три пута гледао снимак утакмице.

-Два пута у току ноћи и једном ујутру сам погледао утакмицу. Мислим да сам добро увидео све наше проблеме. Неке утиске ћу рећи јавно, већину задржавам за комуникацију са својим сарадницима. Забринут сам јер кад се премијера заврши поразом пред својим навијачима другачије не може да буде. Међутим, не бих био на овом месту и не бих био Звездаш кад не бих веровао у свој клуб и када не би против сваког тима на планети желео победу. Ако је Слован могао да надигра Звезду на Маракани, не знам зашто Звезда не може да надигра Слован у Братислави? То је реално а не на научна фантастика. Али, подвлачим све је то могуће уз много бољу игру и потпуно другачији приступ - каже Владан Лукић.

Први човек Црвене звезде подвлачи своју одговорност и после 1:2 са Слованом.

-Хоћу да сваки Звездаш и читава јавност знају да Владан Лукић стоји иза сваке одлуке и иза сваког резултата. Ја сам довео Ивана Аџића, Андрију Клеута, ја сам довео Владимира Петровића, ја сам дао предлог за његову смену, и предложио Достанића Управном одбору. Они одговарају мени. Зна се ко шта ради у Звезди али ниједна одлука није без мог одобрења и ја сам врх пирамиде.

Лукић не заборавља ни друге одговорне.

-Мени самокритика не недостаје, али хоћу да је видим и код других. Мислим и на играче. Хоћу да видим паметну анализу код сваког од њих. Са свим ће се разговарати, утврдићемо грешке и трудићемо се да их исправимо. Хоћу да у Братиславу пођу уздигнуте и цисте главе са јасним планом како ћемо да добијемо утакмицу. Ја ћу поћи први и онај ко није спреман да погине на терену, да остави последњи атом снаге за победу и ко није свестан шта значи Звездин грб и Звездин дрес неће поћи на реванш. Од играча, чланова стручног штаба и чланова управе очекујем исто. Водим Звездину војску у Братиславу која иде на победу.

Лукић подвлачи да је интерес Звезде изнад свега, а терен једино мерило рада.

-Свака акција клуба, све што раде запослени у Црвеној звезди и дан и ноћ, свака посета од 40 хиљада навијача је узалудна ако нема резултата. Зато сви треба да радимо у корист резултата и за Звездину будућност. Звездина будућност није власништво једног човека, мене првог, већ армије навијача која се рађа сваки дан и која је одавно створена.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon