Лазовић продужио уговор

3.7.2012
12:00
No items found.

Вест која ће сигурно обрадовати присталице црвено-белих гласи да је репрезентативац Србије и понајбољи играч Црвене звезде дан пред одлазак на други део припремног периода на Златибор потписао нови уговор са клубом на три године. По речима техничког координатора, Горана Негића, то је била жеља како самог играча, тако и руководтва клуба.

- Данашњим потписом одагнана је свака сумња када је у питању одлазак Дарка из Црвене звезде. Лазовић је будућност клуба, и желим да се захвалима свима, првенствено његовој породици, јер је наш првотимац у договору са својим најближима донео одлуку да остане на Маракани. Његови квалитети су свима познати и верујемо да ће својим играма у наредној сезони умногоме допринети освајању трофеја - истакао је Негић.

Лазовић је својим играма привукао доста пажње на себе иностраних клубова, али је парафирањем уговора показао приврженост клубу и саиграчима.

- После разговора са људима из клуба, схватио сам да је најбоља опција за мене да останем у Звезди. Желим да одем тек када освојим титулу са Звездом и верујем да ћу ту, моју личну, и жељу милиона навијача, заједно са осталим саиграчима остварити - јасан је Лаза.

Нешто слабије партије у контролним мечевима у Словенији, првенствено против Олимпије и Кршког Лазовић не схвата трагично.

- Припремне утакмице немају тежину као званичне. Ради се доста напорно на тренинзима, ноге су тешке, и онда дође до слабије партије. Не желим овиме да оправдавам поразе које смо претрпели, јер оправдања нема, али исто тако чврсто верујем да нам се то више неће понављати. Извукли смо поуке, опоравили се и идемо даље, јер хоћемо да 19. јула када почиње сезона докажемо да имамо квалитет и да будемо најбољи када то буде било најпотребније - рекао је један од кандидата за лидера, односно капитена Црвене звезде у новој сезони.

Млади креативац аргументовано је образложио и зашто мисли да ће тим Црвене звезде играти боље него прошле полусезоне.

- Сви смо старији за шест месеци, самим тим и зрелији. Играчи који су дошли зимус упознали су се са притиском играња у клубу. Исто тако, ово су нам друге заједничке припреме, боље се познајемо и надам се да ћемо остварити циљеве које смо зацртали, првенствено мислим на освајање првенства - закључио је Дарко Лазовић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon