Како до Премијум сезонске улазнице за сезону 2024/25 уз попуст и на 6 рата

5.7.2024
06:21
No items found.

Сазнајте како да обезбедите Премијум сезонску улазницу за сезону 2024/25 уз попуст од 1.000 РСД и могућност плаћања на 6 рата са Banca Intesa картицама. Искористите предности и уживајте у незаборавним утакмицама Црвене звезде на Маракани.

Како до Премијум сезонске улазнице уз попуст и на 6 рата

Звездаши се спремају за целу сезону момената за памћење.

Од 1. јула, Премијум сезонске улазнице за сезону 2024/25 су у продаји, уз бројне погодности и попусте за све навијаче

Ова сезона ће бити посебна и незаборавна из више разлога. 

Прво, због промене система УЕФА такмичења, Премијум сезонци ће уживати у најмање пет европских утакмица на стадиону Рајко Митић, са могућношћу гледања и потенцијалног Звездиног европског пролећа.

Друго, ова сезона је посебна јер смо увели нове погодности и повољније цене, омогућавајући нашим навијачима најјаче искуство уживања на стадиону.

Уштеда од 1.000 динара онлајн

Навијачи који обнове или купе своју Премијум сезонску улазницу онлајн остварују попуст од 1.000 РСД у односу на куповину уживо.

Чак и навијачи којима је потребна помоћ при онлајн куповини могу да искористе овај попуст - уколико своју онлајн трансакцију обаве уз нашу помоћ у променоару поред Сервиса за чланство на стадиону Рајко Митић.

Сви који желе да своју Премијум сезонску обезбеде уживо, то могу да ураде у Сервису за чланство и то од првог до седмог јула између 10 до 19 часова, а после осмог јула између 10 до 18 часова. Више информација на 011/3675-162, 011/3675-163, или преко office@budideozvezde.rs

Лакше до сезонске уз куповину на рате

И ове сезоне, омогућили смо највернијим навијачима да до своје Премијум сезонске улазнице дођу плаћањем на рате. Уз Banca Intesa картице, могуће је плаћање на 6 месечних рата.

Број рата (од једне до шест) можете да изаберете када на страници за плаћање унесете првих осам бројева са своје платне картице. 

Више утакмица - ниже цене

Навијачи који обнављају своје Премијум сезонске улазнице могу да рачунају на старе, прошлогодишње цене, док нови сезонци имају прилику да купе улазнице по нижим ценама него прошле сезоне

Навијачи који обезбеде своје Премијум сезонске улазнице, уживо гледају све утакмице где је Црвена звезда домаћин - од пријатељских мечева са најјачим европским клубовима, преко утакмица у Суперлиги и Купу Србије, до најмање пет европских утакмица у плеј-офу и групној фази европског такмичења. 

Цене Премијум сезонских улазница ФК Црвена звезда за сезону 2024/25: 

Северна трибина: 

  • Обнова - 9.500 РСД
  • Куповина - 11.900 РСД

Источна трибина:

  • Обнова - 15.500 РСД
  • Куповина - 17.900 РСД

Западна трибина:

  • Обнова - 19.500 РСД
  • Куповина - 21.900 РСД

Трибина Синиша Михајловић:

  • Обнова - 33.000 РСД
  • Куповина - 55.000 РСД

Осигурај своје место на време! 

Продаја 15.000 Премијум сезонских улазница је почела првог јула. Осигурај своје место на Маракани и уживај у свим погодностима које долазе са Премијум сезонском улазницом:

Купи сезонску данас!

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon