Иза југа Маракане - Млађи пионири и петлићи шампиони

No items found.

Млађи пионири и петлићи Црвене звезде су у викенду за нама освојили домаће првенство. Дечаци које са клупе предводе Славиша Шуша и Дејан Шиљковић су крунисали одличну сезону шампионским одличјем и наговестили да је сјајна будућност пред њима и Звездом.

Млађи пионири Црвене звезде су у оквиру последњег кола првенства савладали новобеоградски Раднички резултатом 0:7 и овом победом заслужено освојили шампионску титулу. Момци које су током ове сезоне предводили Славиша Шуша (главни тренер), Марко Јовановић (помоћни тренер) и Небојша Манојловић (тренер голмана), супериорно су освојили Лигу млађих пионира без иједног пораза, уз 12 победа, један реми и гол разлику 68:7, а треба истаћи и да су црвено-бели били најмлађа екипа у првенству, с обзиром на то да су у тиму имали чак четири дечака рођених 2011. године (Берић, Банковић, Јевтић и Радивојевић). Хет-трик је у последњем колу уписао распуцани Лав Радојевић, који је новим погоцима потврдио позицију најбољег стрелца екипе, уз чак 18 постигнутих голова, а осим њега, прецизан је био и Филип Обрадиновић, који је уписао два поготка, као и Вук Југовић и Алекса Рајић, који су постигли по један гол.

За екипу Славише Шуше су ове сезоне наступали: Максим Живојиновић, Михајло Грујић, Андреј Арсенијевић, Лав Радојевић, Матеј Масев, Огњен Матановић, Душан Васиљевић, Урош Ђорђевић, Аљоша Вајић, Вук Југовић, Лука Трпевски, Никша Паповић, Петар Мијушковић, Страхиња Лазић, Филип Обрадиновић, Алекса Рајић, Матеја Вонг, Вељко Берић, Страхиња Радивојевић, Михајло Банковић и Лазар Јевтић.

Са друге стране, петлићи Црвене звезде су ремизирали са Земуном на гостујућем терену резултатом 1:1, а бод је био довољан изабраницима Дејана Шиљковића да потврде шампионску позицију на табели. Гол за црвено-беле је постигао Угљеша Догањић, док је асистенцију уписао Михајло Банковић.

Звездини петлићи су до титуле дошли са девет победа, једним ремијем и без пораза, а на 10 одиграних утакмица су постигли 41 гол, док су примили само три. Најбољи стрелац екипе је Вељко Берић са 13 постигнутих голова, а прате га Михајло Банковић и Угљеша Догањић са седам.

За екипу Дејана Шиљковића су ове сезоне наступали: Малиновски, Калинић, Јевтић, Фаркаш, Ђурић, Тумбасевић, Бојић, Гојковић, Радивојевић, Стојковић, Тривуновић, Берић, Банковић, Пушкаревић, Прибановић, Догањић, као и Витакић и Да Силва који су годину дана млађи од својих саиграча.

Стручни штаб: Дејан Шиљковић (главни тренер), Марко Петковић (помоћни тренер), Димитрије Павловић (кондициони тренер) и Никола Кораћ (тренер голмана).

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon