Дуарте: Атмосфера ме одушевила, видимо се у суботу

22.7.2024
12:39
No items found.

Ушао је у историју Црвене звезде нападач Бруно Дуарте који је за само 52 секунде постао најбржи дебитант стрелац, а прилику да поново погоди имаће у суботу од 20 часова када дочекујемо Младост.

- После утакмице сам добио информацију да сам ушао у историју Црвене звезде и да сам за само 52 секунде постигао гол. Драго ми је што сам се већ на дебију уписао у стрелце и сада ће ми бити много лакше када сам пробио ту баријеру. Нападачи воле да постижу голове, такав је случај и са мном. Сваки гол ми доноси додатну енергију и самопоуздање. Ипак морам да похвалим сјајну акцију екипе која је претходила мом голу, нашао сам се на правом месту за одбитак и погодио - почео је Дуарте.

Атмосфера на Маракани га је већ одушевила.

- Узбуђен сам био при уласку на терен, али смирен и концентрисан. То је била нека врста позитивне треме. Чим сам крочио на терен осетио сам неку посебну емергију. Гледао сам претходно клипове и био одушевљен, али посебан је осећај када се то доживи. Надам се да ће још више навијача бити против Младости. Желимо да наставимо да побеђујемо и треба нам њихова подршка - рекао је Дуарте.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon