ЧСК - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2

11.11.2008
12:00
No items found.

Црвена звезда је победила ЧСК Пивару, головима Милијаша (пенал) и Клеа, са 0:2 у лепој утакмици у којој се домаћа екипа добро држала у првих 60 минута. Наш тим је изборио пролаз у 1/4 финала Лав купа Србије које се игра на пролеће 2009.

Стадион: ЧСК Челарево
Гледалаца: 2500.
Судија:
Стојановић Бојан, помоћници: Божовић Јован и Вељовић Александар.


ЧСК:
Милиновић, Пандуров, Дакић, Павловић, Мандић, Јаблан, Мисини, Сељими, Ждрња, Јанков, Новаковић.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Марковић, Мијаиловић, Томовић, Петковић, Николић, Лазетић, Короман, Милијаш, Клео и Тричковски.


Права фудбалска атмосфера у Челареву по лепом сунчаном времену. Трибине су попуњене до последњег места и обе екипе од старта играју отворено.

10. минут, прва прилика за наш тим-Короман је пробао шут са ивице шеснаестерца али Милиновић боксује лопту у корнер.

15. минут, жути картон за Мисинија после старта над Лазетићем.

20. минут, капитен Милијаш изводи слободан ударац са 25 метара. Голман домаћина се није ни померио са гол линије али је лопта прошла тик изнад пречке.

22. минут, Лазетић добија жути картон после старта над Мисинијем.

24. минут, одлична прилика за ЧСК. Јанков не недопустиво лако прошао кроз нашу одбрану али са 15 метара не успева да шутира у гол Стаменковића и његову неодлучност користи Томовић који му одузима лопту.

27. минут, жути за Пандурова због шутирања лопте после судијског звиждука.

28. минут, и Марковић има прилику да опроба шут. Са 25 метара из слободног ударца шутира у Милиновића.

29. минут, Короман поново покушава ударцем са 20 метара али овај пут шутира преко гола домаћих.

36. минут, Лазетић центрира са левог крила, Тричковски се одлично изборио за позицију али његов шут главом са 11 метара завршава право у руке голмана Милиновића.

Мисини од старта провоцира наше играче-Коромана, Лазетића, Томовића...

44. минут, напад домаће екипе по десном боку. Управо Мисини спушта главом лопту за Сељимија а овај из волеја шутира преко гола.

45. минут, Милијаш центрира са 35 метара после прекида на средини терена, Клео "бразилски" одлично шутира волејем из прве али Милиновић, врховима прстију, још лепше брани и скреће лопту у корнер.

Крај првог дела игре.

Друго полувреме почиње, без измена на обе стране.

47. минут, Короман је центрирао са десне стране и одлично асистирао Клео који се нашао сам на 5 метара од гола Челарева. Ипак у последњем тренутку Пандуров интервенише и избија лопту у корнер.

53. минут, иста акција само што сада Короман прелази на позицију десног крила. Поново центаршут за Клеа али је Пандуров још једном кривац што је резултат остао непромењен-одбрамбени играч домаће екипе је главом спровео лопту у корнер.

57. минут, одлична прилика за Звезду.н Милијаш је прошао по левој страни, ушао у средину, дао лопту у простор за Тричковског али је Павловић клижећим стартом на десет метара од гола осујетио ову изгледну прилику. Судија ипак не досуђује евидентан корнер за наш тим.

59. минут, прва измена у нашем тиму-Субашић мења Лазетића.

ГОЛ! 0:1, 62. минут. Пенал за Звезду после фаула Новаковића над Клеом. Новаковић добија жути картон као и Јанков због приговора. Милијаш је сигуран извођач најстоже казне.

64. минут, добра контра нашег тима. Клео шутира са 20 метара али је Милиновић поново на висини задатка и избија лопту у корнер. Наш тим наставља пресинг игру.

69. минут, прва измена код домаће екипе-Родић мења Пандурова.

70. минут, и друга измена за ЧСК-Џарић мења Сељимија.

72. минут, трећа везана измена-Крстановић мења Мисинија.

75. минут, брз контра напад наше екипе. После дуплог паса Милијаша и Клеа лопта долази до Тричковског који асистира до Субашића. Голман Милиновић је поново одлично интервенисао, пресекао изгледну шансу и ухватио лопту пре него је стигла до нашег нападача.

77. минут, Короман напада кроз средину, шаље лопту за Милијаша који шутира са ивиће казненог простора преко гола. Остаје утисак да би асистенција до Клеа који је утрчавао по левој страни била боље решење.

ГОООЛ! 0:2, 79. минут. Клео је крунисао одличну игру на данашњем мечу. Мијаиловић је одлично асистирао са левог бока за Бразилца који закуцава лопту главом са 5 метара.

81. минут, друга измена за Звезду. Јаневски задовољан резултатом затвара формацију-агилног Клеа, који је испраћен аплаузима Делија, мења Богдановић.

83. минут, Милијаш сече напад домаћина и вуче контру кроз средину. Асистира за Тричковског који несебично враћа ипак нешто бржу лопту коју ни Милијаш ни Субашић нису успели да стигну.

85. минут, последња измена у нашем тиму-Коромана мења Бурзановић. Дакић, ако последњи играч одбране, грубо фаулира Тричковског и за тај старт добија само жути картон.

90. минут, Бурзановић и Тричковски размењују дупли пас на 15 метара од гола. Бурзановић шутира а Милиновић успева да сачува своју мрежу бранећи лопту која се ипак одбија поред стативе гола.

Четврти судија је означио да ће се играти надокнада од четири минута у којој није било изгледнијих шанси на обе стране.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon