Црвена звезда - Рад 2:0

31.10.2008
12:00
No items found.

Црвена звезда је победила веома добру екипу Рада, која је целу утакмицу одиграла паметно и стрпљиво, али је ипак поклекла у самом финишу меча. Победник је могао да буде одлучен и раније, можда и у првом полувремену, али иако су голови пали у последњим минутима, можда ће неко рећи срећно, али првенствено потпуно заслужено, за коначни тријумф Звезде.

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 3500.
Судија: Караџић Милан, помоћници: Гороњић Милош и Милетић Горан.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Марковић, Петковић, Томовић, Мијаиловић, Николић, Милијаш, Лазетић, Бурзановић, Перовић и Субашић.

РАД: Кахриман, Чотра, Пејчиновић, Савић, Теодоровић, Вуковић, Коковић, Илић, Јеремић, Јовановић, Радивојевић.

Крај утакмице.

ГОООЛ! 2:0, 90. минут. Прелепе "маказице" Сомеа за први гол у црвено-белом дресу. Мијаиловић је послао лопту у шеснестерац гостију на коју је Вуковић лоше одреаговао. Соме се одлично снашао и маказицама повећао вођство Црвене звезде на 2:0.
Соме је добио жути картон због скидања дреса.

ГОООООЛ! 1:0, 88. минут. Петковић је послао дубоку лопту, коју на ивици шеснаестерца Клео спушта за Тричковског који се одлично сналази иземђу сва играча Рада и волејом матира Кахримана.

87. минут, последња измена у Звезди, Соме мења Бурзановића.

Већ у следећем нападу Бурзановић из добре шансе шутира високо преко гола гостујуће екипе.

83. минут, судија поново свирав офсајд за играче Рада који све озбиљније прете Стаменковићу.

82. минут, последња измена код гостију. Јеремића мења Видовић.

81. минут, одлична прилика за вођство црвено-белих. Тричковски је примио лопту на само 5 метара искоса од гола Кахримана, али његов волеј иде преко пречке.

80. минут, друга измена у нашем тиму, Перовића мења Клео.

78. минут, опасан продор играча Рада, али линијски судија свира офсајд.

76. минут, друга измена у екипи Рада. Јовановића мења Малишић.

74. минут, прва измена у Звезди. Лазетића мења Тричковски.

73. минут, Николић добро шутира са 18 метара, неких пола метара изнад пречке гостујућег гола.

69. минут, нова шанса за наш тим. Субашић је стигао до лопте пре Кахримана, али је био блокиран да би шутирао у небрањени гол. После продора по десној страни шеснестерца нашег нападача одбрана гостију се брзо груписала и отклонила опасност.

68. минут, жути картон за Петковића, због повлачења Илића са леђа.

64. минут, Илић је, после дужег напада Рада, покушао шутем са око 10 метара искоса са десне стране, али лопта одлази поред стативе.

62. минут, још једна прилика за Звезду, која се тешко промашује. Бурзановић је извео корнер, највиши у скоку је био Перовић, који је спустио лопту са Субашића, који са само 2-3 метра од гола Рада, шутира главом поред гола.

59. минут, жути картон за Николића због фаула над Јеремићем.

58. минут, опасна контра Рада преко Радивојевића по десном крилу, лопта је дошла до Јованчића у близини петерца, али је Стаменковић добро изашао и ухватио лопту из непосредне близине.

55. минут, прва прилика за Рад у другом полувремену, а можда и најбоља на утакмици. Илић је после солопродора по левој страни, ушао у казнени простор, одакле је са неких 10 метара шутирао на другу стативу, али је лопта на путу га голу закачила неког од наших играча и завршила у корнеру.

53. минут, прва прилика у другом полувремена за нас. Мијаиловић је послао још један употребљив центаршут са левог бока, Субашић шутира главом са 7-8 метара, али лопта ипак за мало иде преко пречке.

Црвена звезда наставља са иницијативом из првог полувремена, надамо се да ће у других 45 минута бити ефикаснији.

Прва измена код гостију, Јовановића мења Јованчић.

Почиње друго полувреме.

Крај првог полувремена. Црвена звезда је нападала, Рад се веома добро бранио, без голова.

45. минут, још једна конра Црвене звезде, завршила се без гола, само покушај лоба са 20 метара.

Прво полувреме је продужено за 1 минут.

41. минут, Мијаиловић је прошао по левој страни, након чега је шутирао јако са 30 метара искоса, али лопта одлази преко пречке.

35. минут, каква прилика за Звезду. Милијаш је повукао контру нашег тима, одлично упослио Бурзановића, који је успео да се ослободи чувара, али је након тога шутирао право у голмана Кахримана са 10 метара у ситуацији један на један. У наставку, лопта је још једном дошла до Бурзановића, који и овога пута шутира, голман Рада избија лопту у корнер.

34. минут, у гужви у казненом простору Рада, најбоље се снашао Перовић, али и његов ударац није завршио у оквиру гола.

32. минут, Лазетић се изборио за лопту на левом крилу, одложио ју је за Михаиловића који центрира на Бурзановића, који главом са 5 метара шаље лопту преко пречке.

31. минут, после дугог напада Звезде, лопта долази до Бурзановића, који поново покушава са 25 метара, али лопта одлази тик поред стативе.

29. минут, судија није пустио добру контру наших играча, већ ју је прекинуо због повлачења Лазетића, због чега је Чонтра добио жути картон.

26. минут, жути картон за Лазетића, по судијином мишљењу, због симулирања у казненом простору Рада.

22. минут, после новог продора Бурзановића, имали смо још један ударац ка голу Рада, овог пута је покушао Субашић, али је и његов ударац са 20 метара завршио поред гола.

20. минут, Бурзановић је добро шутирао са 25 метара, лопта је била незгодна за хватање, тако да је голман Рада морао да је избаци у корнер. Након корнера, лопта прелеће све у 16 метара гостију, без прилике.

14. минут, Лазетић после солопродора. шутира са 20 метара са десне стране, али лотпа је завршила прако у рукама Кахримана.

Црвена звезда наставља са нападима, Рад се добро брани и чека своју прилику за контру.

5. минут, после другог корнера за наш тим, који је извео Бурзановић, највиши у скоку испред гола Рада је Перовић, али његов ударац главом пролази поред стативе.

Од самог старта, наши играчи крећу нападчки и агресивно, ређају се напади, али без прилика.

Утакмица је почела, Црвена звезда креће са центра.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon