Црвена звезда - Партизан 0:2

4.10.2008
12:00
No items found.

Утакмицу је обележио данас најбољи играч Партизана, голман Божовић, као и два црвена картона картона које се добили Гај и Мореиара, а које им је показао судија Мажић чијих је неколико дискутабилних одлука у данашњем мечу, поготову у другом полувремену, наишло на чуђење целог стадиона.

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 25 000.
Судија: Мажић Милорад, помоћници: Томичић Никола и Радојчић Игор.


ЦРВЕНА ЗВЕЗДА:
Стаменковић, Нинков, Гај, Томовић, Петковић, Богдановић, Милијаш (кап.), Лазетић, Короман, Субашић и Едгар.

ПАРТИЗАН: Божовић, Стевановић, Ђорђевић (кап.), Жука, Мореира, Тошић, Лазић, Петровић, Кнежевић, Диара, Обрадовић.


ПРЕ САМОГ ПОЧЕТКА МЕЧА, ВЛАДИЦА ПОПОВИЋ И ИЛИЈА ИВИЋ УРУЧИЛИ СУ ПРИГОДНЕ ПОКЛОНЕ БИВШЕМ КАПИТЕНУ И ДУГОГОДИШЊЕМ ГОЛМАНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ЗВОНКУ МИЛОЈЕВИЋУ, КОЈИ СЕ СКОРО ВРАТИО У БЕОГРАД НА ОПОРАВАК ПОСЛЕ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ У БЕЛГИЈИ И КОЈИ ЈЕ НА ОВОМ МЕЧУ БИО СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТ.

Крај утакмице, Црвена звезда - Партизан 0:2.

0:2, 90+3. минут. Богуновић је вукао лопту по десној страни нашег шеснаестерца али му Томовић, пратећи га у стопу, није дозволио да шутира. У последњем тренутку Богуновића асистира повратну лопту у средину Жуки који се одлично снашао и са десетак метара матирао голмана Стаменковића.

Утакмица је продужена за 6 минута, највише због прекида који уследио после црвених картона, као и због укупно пет измена.

Пред сам крај меча, Партизан је у кратком интервалу извршио две измене, Богуновић је заменио Дијару, а Чадиковски Петровића.

89. минут, Дијара је пробао да стигне до једне дубоке лопте пре Стаменковића који је ипак био брзи и успео да је избоксује на самој ивици шеснаестерца. Дијара се залио да је био фаулиран и затразио да му се указе лекарска помоћ.

85. минут, Јовановић мења Стевановића у првој измени у Партизану.

83. минут, Короман је поново у шанси и бива фаулиран на 20 метара од гола. Милијаш изводи слободан ударц у свом стилу, левом ногом, лопта погађа стативу! Лопта се одбила на ногу Бурзановића који се лоше снашао и није успео да искористи изгледну шансу за изједначењем.

81. минут, Бурзановић се одмах нашао у првој шанси када је са неких 18 метара имао отворену позицију за шут. Ипак, асистира на десну страну шеснаестерца ка Короману који из трка јако шутира у "малу мрежу".

77. минут, друга измена код нас, Бурзановић мења Лазетића.

Звезда напада али без озбиљнијих гол шанси.

Прекид је потрајао 2-3 минута, све док оба играча нису напустила игру.
Судија Мажић показује црвени картон и Гају и Мореири, иако је играч Партизана можда и раније заслужио ако не црвени, онда барем жути картон као опомену.
Утакмица је прекинута у 66. минуту, због сукоба између Гаја и Мореире, који цео меч провоцира наше играче и коме је ово трећи сукоб на данашњем дуелу.

64. минут, прва измена у Црвеној звезди, Едгар излази, Соме улази.

61. минут, жути картон за Петковића због фаула над Мореиром.

0:1, 56. минут. Мореира је са неких 25 метара послао лопту у простор за Дијару, који је са изашао сам испред Стаменковића и рутински са 8-9 метара послао лопту у мрежу.

50. минут, први жути картон за нас и то за Коромана због приговора.

46. минут, Милијаш је на самом старту другог полувремена шутирао са 25 метара, али је лопта завршила право у рукама Божовића.

Почиње друго полувреме, без измена на обе стране.


Крај првог полувремена. Црвена звезда је доминирала, имала више и то одличних прилика за гол, али се на одмор иде резултатом 0:0.

Прво полувреме је продужено за 1 минут.

44. минут, нови корнер за Партизан изводи Тошић, Кнежевић је успео да некако захвети лопту главом, али она одлази преко пречке.

42. минут, први корнер за Партизан, али без прилике за гол.

38. минут, Лазетић је упослио Едгара у казненом простору, стартовао је Стевановић, после чега је наш нападач пао, али судија показује да нема пенала.

37. минут, одлична прилика за наш тим. Лазетић је прошао по левој страни, додао лопту до Коромана који се ослобађа својих чувара и шаље одличну лопту за Едгара чији ударац са 5 метара пролази кроз ноге Божовића, али је најбољи појединац Партизана до сада успео да стигне и ухвати лопту на самој гол линији.

36. минут, Милијаш покушава ударцем са 30 метара са леве стране, али лопта иде поред стативе.

29. минут, Субашић је одиграо одличан дупли пас са Едгаром, истрчао сам испред гомана лево искоса, али је његов добар ударац из незгодне позиције одбранио Божовић и лопта је завршила у новом корнеру.

Средина терена Партизана покушава у сваком свом нападу да проигра свог јединог нападача Дијару и да преко њега направи шансу за гол, али после прве прилике, гости нису имали нове.

26. минут, Милијаш је извео слободан ударац са око 30 метара, лопта је закачила живи зид и кренула у гол под пречку, али је голман гостију успео да некако избије лопту у корнер.

25. минут, пречка за Црвену звезду. Милијаш је извео прекид са 40 метара, лопта на путу до гола Партизана није захватила никога, одскочила је испред Божовића и завршила само на пречки.

22. минут, Обрадовић је покушао ударцем са 30 метара, лопта је на путу до гола закачила некога, али је Стаменковић био присебан и ухватио је лопту.

15. минут, прва прилика за Партизан и то каква. Дијара се нашао у изненадној прилици један на један са Стаменковићем, али је наш голман истрчао и успео да десном руком одбрани ударац.

Делије су кренуле са навијањем.
10. минут, до сада само два корнера за Звезду и две офсајд замке у којима су се нашли играчи Партизана.

Навијачи на северу седе од 1. минута на својим столицама, док фанови Партизана на југу навијају од самог почетка.
Почетак утакмице се углавном одиграва на средини терена и на половини која припада Партизану, али за сада без већих прилика.

Задовољавајући услови за игру, без кише.
Почела је утакмица. Наши играчи су кренули са центра.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon