ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ЈАГОДИНА 3:0

20.9.2008
12:00
No items found.

Црвена звезда је одиграла најбољу утакмицу ове сезоне и заслужено победила са 3:0. Голман Јагодине Васковић био је најбољи играч гостију на овој утакмицу , што практично значи да је спасао свој тим од тежег пораза.Делије су бодриле свој тим у свом стилу током свих 90 минута.

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 5000.
Судија: Мажић Милорад , помоћници: Томичић Никола и Живковић Саша.
Стрелци: Субашић (19"), Милијаш (26", 80").

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић , Нинков , Гај , Томовић , Петковић , Богдановић , Милијаш (кап.) , Лазетић , Короман , Субашић и Едгар.

ЈАГОДИНА: Васковић , Ристановић , Лукић , Михајловић , Жунић , Радосављевић , Живковић М , Живковић Б , Павловић , Продановић , Спасојевић.

Фудбалери Црвене звезде крећу са центра.


4. минут, први шут ка голу Јагодине. Лазетић је покушао са десне стране искоса, али је његов ударац левом ногом зауставио голман Васковић.

Играчи Јагодине више пажње посвећују игрању одбране и чекању прилике да из контре угрозе гол Звезде, док наш тим има знатно већи посед лопте и већина напада иде по боковима, преко Петковића и Коромана, односно Нинкова и Лазетића.

Ређају се напади, али без озбиљнијих прилика.

ГОЛ! 1:0, 18. минут. Короман је примио лопту на левом крилу, веома је брзо реаговао и упутио центаршут на петерац, где се одлично снашао Субашић и из прве захватио лопту и пододио гол.

20. минут, Короман је поновио акцију као код првог гола, избацио је два играча која су га пратила, али је његову лопту коју је упутуо у казнени простор Јагодине, са главе Едгара скинуо Михајловић.

22. минут, Петковић који помаже Короману по левој страни, убацио се дубоко по крилу, примио лопту и одлично пронашао Едгара на неких 7-8 метара, али је његов ударац главом ухватио голман гостију.

24. минут, Лазетић је имао соло продор по десној страни, али га је зауставио Михајловић. Судија показује да нема фаула.

ГОООЛ! 2:0, 27. минут. Томовић је одлично послао лопту за утрчалог Нинкова, до лопте је први стигао Михајловић, али му је Нинков одузео након чега га је одбрамбени играч Јагодине фаулирао. Судија показује на белу тачку и даје жути картон Михајловићу.
Сигуран са 11 метара је Милијаш, који погађа доњи леви угао гола.

30. минут, Са преко 25 метара, Стаменковића је покушао да изненади Павловић, али је лопта прошла поред стативе.

34. минут, Короман је поново прошао по левој страни, овога пута је ушао у средину и шутирао са 20 метара, лопту је врховима прстију у корнер избавио Васковић.

36. минут, после корнера Јагодине, лопта долази до Жунића, који је покушао главом са 13 метара да лобује Стаменковића, али лопта иде преко гола.

39. минут, Едгар је одлично примио лопту на 20 метара, руком је реаговао Михајловић, али судија не свира ништа.

44. минут, наш тим је имао одличну прилику за контру после корнера Јагодине, али је Короман заустављен на средини терена од стране два чувара.

Крај првог полувремена. Најбоља игра Црвене звезде у првих 45 минута ове сезоне крунисана је са два поготка.


Почиње друго полувреме. Без измена на обе стране.

Првих 5 минута игре, углавном се одвија на средини терена. Без озбиљнијих прилка за оба тима.

52. минут, одлична прилика да се постигне трећи погодак на самом старту другог полувремена. Субашић је примио лопту на неких 20 метара, прошао је веома елегантно два играча, изашао сам испред голмана, али је његов ударац са 14 метара одбранио Васковић, јер је лопта ишла по средини гола.

55. минут, Стаменковић је руком добацио до половине терена, лопту је примио Лазетић и одлично пронашао утрчалог Коромана, који није баш најбоље примио лопту, тако да је потенцијална ситуација један на један отишла у неповрат.

58. минут, Едгар је примио лопту на средини терена, вукао је по десној страни све до 10 метара од гола, након чега је упутио добар центаршут, али је прво интервенисала одбрана Јагодине, а онда и Васковић, тако да није било прилике за шут.

62. минут, Радосављевић је покушао са више од 30 метара, лопта је ишла под пречку, тако да је Стаменковић био приморан да избаци лопту у корнер.

У 63. минуту, измена на обе стране. У Јагодини Продановића мења Мијаиловић.

У Црвеној звезди, Блажић улази уместо Лазетића.

65. минут, жути картон за Михајловића после оштрог старта над Короманом.

66. минут, Милијаш је извео прекид са 35 метара са десне стране, пронашао је Едгара на првој стативи, али он је једва захватио оштару лопту, тако је она завршила преко гола.

67. минут, фаул за наш тим на неких 30 метара од гола Јагодине. Петковић је извођач, али његов одличан ударац који је ишао под пречку некако у корнер избија голман Васковић.

68. минут, Короман је примио лопту на десној страни, преварио једног играча, упутио центаршут за Едгара, који покушава са 5 метара од гола, али лопта иде поред стативе.

У 71. минуту, поново измена на обе стране. Бојана Живковић мења Вемић у редовима Јагодине.
У Црвеној звезди у игру улази најбољи играч на пријатељској утакмици са Сремом, Соме, а мења одличног Субашића, стрелца првог гола.

75. минут, после једног дугог напада Јагодине, до лопте је дошао Спасојевић на 12 метара од гола Стаменковића, али је шутирао непрецизно из добре прилике, тако да лопта иде преко гола.

77. минут, Петковић је прикључио нападу , покушао ударцем са 25 метара, али снажан ударац иде преко пречке.

79. минут, последња измена у нашем тиму, Пекарић улази, Богдановић излази.

ГОООООЛ! 3:0, 80. минут. Бомба Ненада Милијаша!!! После дужег напада нашег тима, Нинков је проиграо нашег капитена на неких 30 метара, а он просто речено упутио прави пројектил, који је завршио баш тамо где се спајају статива и пречка. Напокон је постигнут трећи погодак и на тај начин практично је решено питање победника.

82. минут, Павловић је покушао из слободног ударца са 25 метара, али је његов снажан ударац Стаменковић избио у корнер.

86. минут, наши играчи и даље врше прави пресинг на гол Јагодине. У једном контра нападу до лопте је дошао Соме, који је покушао сам са неких 10 метара са десне стране, лопту брани Васковић, она се одбија до Блажића који шутира са 15 метара, али голман Јагодине поново интервенише и избија лопту у корнер.

89. минут, последња измена у Јагодини, Лукић излази, Миленковић улази.

Судија је продужио утакмицу за 2 минута.


Крај утакмице.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon