Божовић - Реванш за јесењи реми

30.3.2017
1:52
No items found.

Фудбалери Црвене звезде искористили су репрезентативну паузу да приреде леп сусрет са својим братским клубом, московским Спартаком. Ове суботе, 1. априла, у оквиру 28. кола Суперлиге Србије, црвено-бели ће се поново састати са Спартаком, овог пута из Суботице, на стадиону „Рајко Митић“.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић истакао је да од своје екипе очекује нова три бода.

— Победа у пријатељској утакмици нам неће значити ништа ако не победимо сада у суботу. Много нам је важнији Спартак који нас очекује сутра. Наравно да очекујемо да ћемо да победимо, али сигурно да неће бити лако јер бодови су потребни и нама и Спартаку. Суботичани се боре за пласман у плеј-оф. Прошли пут су нам на њиховом стадиону одузели два бода и доста нас намучили. И овог пута очекујем тешку утакмицу, али надам се да ћемо да успемо да победимо и да ћемо завршити ову сезону као прваци — рекао је Божовић.

Црвена звезда у суботу ће наступати у нешто измењеном саставу.

— Сигурно неће играти Анђелковић и Ристић, имају проблема са повредама. Плавшић и Манојловић су се вратили са репрезентативног окупљања, тренирали су са екипом.

Искусни стратег осврнуо се и на форму противника.

— Спартак има незгодних играча, пре свега мислим на Мудринског, Ивановића, Јововић који је наш играч, а на клупи имају и Пуровића. Торбица је главни покретач и мотор њихове екипе. Искористио бих прилику да му честитам што је пре две недеље одиграо 300. утакмицу, ретки су играчи који су издржали толико да играју — поручио је Божовић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon