Борац - Црвена звезда 1:0

28.10.2008
12:00
No items found.

Они који су утакмицу у Чачку против Борца гледали путем вашег и нашег сајта све су могли и сами да виде. Изгубили смо од Борца голом Лазовића у 85. минуту, после брзог контранапада. Такве акције Борца су финишу меча биле су честе, јер су наши играчи желели пошто пото да дођу до победе, која је требало да настави серију добрих резултата. Ипак, десило се супротно.

Стадион: "Крај Мораве".
Гледалаца: 3000.
Судија: Јованетић Бошко, помоћници: Анђелковић Жарко и Ђурђевић Далибор.

Стрелац: Лазовић (85").
Жути картони: Крњинац (Борац), Николић, Лазетић, Короман (Црвена звезда).

БОРАЦ: Граховац, Крњинац, Игњатовић, Дмитровић (кап.), Антић, Драгутиновић, Коцић, Павловић, Стојановић, Гркајац, Миловановић.
Играли још: Пртењак, Лазовић, Стојчев.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Нинков, Томовић, Петковић, Мијаиловић, Николић, Милијаш (кап.), Лазетић, Короман, Субашић и Клео.
Играли још: Блажић, Перовић, Бурзановић.

У 5. минуту, имали смо прву прилику. Нинков је послао дубоку лопту до Субашића који бежи Дмитровицу и асистира Милијашу на 16 метара по средини, али он после финте шутира поред леве стативе голмана Граховца.
Два минута касније, нова прилика. Лазетић је прошао по десној страни и асистирао до Субашића који главом са петерца шутира преко гола.
У 18. минуту нова прилика за наш тим. Субашић је спустио лопту на ивици шеснаестерца за Клеа, који шутира јако, али ипак непрецизно.

Мијаиловић је у 26. минуту добро прошао својом левом страном, али је његов центаршут за Коромана ипак био превисок, па је он шутирала главом преко гола.
У следећем нападу Борац је први пут припретио. Миловановић је јако шутирао са неких 25 метара, Стаменковић одбио лопту до Гркајца који се ипак нашао у офсајду.
У контри која је уследила Субашић је поново асистирао до Клеа, али је он блокиран од стране Дмитровића.

У 36. минуту, Граховац је лоше испуцао једну лопту до које је први дошао Короман и са позиције скраћеног корнера убацио лопту у шеснаестерац где се за простор изборио Томовић, чији је волеј из прве био непрецизан.
У 42. минуту, Лазетић је имао продор када је асистирао Милијашу, који шутира недовољно добро и Граховац није имао проблема да пригрли лоту.

Прво полувреме је завршено 0:0 и поред велике иницијативе нашег тима.


Друго полувреме је почело у знатно другачијем ритму, него што се играло у већини првог периода.

59. минут је донео измене на обе стране, У Звезди је Блазић заменио Лазетића, док је у Борцу Лазовић ушао у игру уместо Павловића.
Неколико тренутака касније виђена је и друга измена код нас, Клеа је на терену заменио Перовић.
Перовић је пет минута после уласка у игру, шутирао са 18 метара, али поред десне стативе

Одлична прилика за Борац у 69. минуту после велике гужве, Лазовић је асистирао у срце шеснаестерца нашег тима, лопта је прошла до Гркајца који ипак успева да затресе само спољни део мреже.
У следећем нападу, Николић је фаулиран на 20 метара, прилика за Милијаша из прекида, али опет преко гола.
Одлицан продор Лазовића у 76. минуту по десној страни, финтом је избацио Мијаиловића и са 18 метара шутирао преко гола.
У 82. минуту, после продора Лазовића, Стојановић шутира са 20 метара.

85. је био кључни минут на мечу. Пртењак је избегао офсдајд замку и повукао лопту по левој страни, одакле је асистирао Лазовићу, који је био сам на супротној страни. Млади нападач је лако матирао Стаменковића, који је био кратак и немоћан да одрерагује боље. Борац је повео 1:0, што ће се касније испоставити као коначан резултат.

У 87. минуту, наш бивши Омладинац Стојчев, мења још једног нашег бившег играча Бобана Стојановића.
У 93. минуту, могло је да буде и 2:0. Стаменковић је истрчао да исече контру Чачана с обзиром да је и наша одбрана кренула у напад, али је први до лопте стигао управо Стојчев, који је успео да га прође, али не и да убаци лопту у празну мрежу.

Крај утакмице и може се слободно рећи изненађујући и неочекиван пораз Звезде у Чачку.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon