Бахар: Борили смо се до последње секунде

7.11.2023
12:02
No items found.

Утиске после пораза Црвене звезде од РБ Лајпцига резултатом 1:2 у оквиру четвртог кола групне фазе Лиге шампиона изнео је шеф стручног штаба нашег тима Барак Бахар.

- Састав за који сам се одлучио за данас је моја одговорност. На полувремену сам схватио да нам требају промене и направио сам их. Добро смо почели у другом полувремену и могли смо одмах да погодимо, а на крају и да дођемо до ремија. Све то су моје одлуке. Канга је заслужио такође да игра, био је добар у последњој првенственој утакмици и заслужио је. После утакмице су сви паметни, али смо пред меч хтели другачије да играмо. Красо је почео у средини јер смо рачунали на ту предност где он може да задржи и одложи лопту, али играли су добар пресинг и нисмо имали шта да чувамо. У другом полувремену је било боље - почео је Бахар.

Два полувремена и два лица нашег клуба.

- У првом полувремену смо заслужили да примимо и више голова, али у наставку смо играли доста боље и имали добар моментум. На 0:1 смо могли да изједначимо, потом и смањили на 1:2 и на послетку замало реми. Да смо погодили у последњем минуту, сад би била друга прича.

Мало је фалило Звезди да освоји бодове.

- Очекујемо више од себе, поготово резултатски, али мислим да се у свакој утакмици добро боримо. Било је тако и против Ситија и Лајпцига у гостима, па и данас. Будемо близу да направимо резултат. На крају смо разочарани били, али морамо да гледамо напред. Битна нам је и Суперлига, да навијачи дођу, да победимо следећу утакмицу и мирно одемо на репрезентативну паузу. После тога је Јанг Бојс, и то је сада најважнија утакмица у Лиги шампиона за нас.

Реаговао је Бахар и већ на полувремену направио две измене.

- Спремали смо нешто што није успело у првом полувремену. Схватили смо да морамо да мењамо и то је мој посао да реагујем када ствари не функционишу. Срећан сам што смо добро почели у наставку, и што су сви са клупе пружили допринос. Мало нам је фалило да освојимо бод.

Бахар верује да ће Звезда презимити у Европи.

- Имали смо и успоне и падове током утакмица у Лиги шампиона, али смо хтели да будемо храбри. У првом полувремену нисмо успели, у другом смо играли на "све или ништа". Мало нам је фалило и морамо да останемо позитивни. Резултат није добар, али имамо још две утакмице у Лиги шампиона и дугу сезону испред себе.

Тек после анализе ће да разговара са играчима.

- Не причам одмах после утакмице са играчима, јер желим да останем миран и да трезвено анализирам са стручним штабом утакмицу. Сутра ћемо причати о томе шта треба другачије, али ми је важно да смо се борили до последње секунде.

Није разговарао ни са ким из управе клуба после меча.

- Нико после утакмице из управе клуба није причао са мном, немамо ту навику. Било је само против ТСЦ-а, али причаћемо ових дана - рекао је Бахар.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon