Аџић – Остварићемо циљеве

18.2.2010
12:00
No items found.

Спортски директор Иван Аџић је уз екипу провео свих 15 дана припрема у Анталији. Гледао је сваки тренинг, осетио сваки делић атмосфере и у њој учествовао...Млади оперативац Црвене звезде не крије да је задовољан ониме што је видео у Турској.

- Знам да ће многи да се фокусирају на изгубљене мечеве, али ни Пижону ни мени то није мерило на припремама. Екипа је радила сјајно, поднели су све напоре и кући се враћамо без иједног повређеног играча. Спремни су за почетак шампионата. То је био циљ и он је испуњен - каже Аџић.

Трофеји су циљ у Србији. Да ли ће тај циљ бити испуњен?

- Обећања нема, али свакако да само о томе мислимо и због тога нам почиње сваки радни дан на Маракани. Звезда је спремна, како за прво коло пролећа са Јагодином тако и за целокупни наставак шампионата. Даваћемо максимум на свакој утакмици и то је једино обећање и никога нећемо потценити - каже Аџић.

Колико су новајлије оправдале зимску куповину?

- Показали су квалитет и подигли су конкуренцију. Мислим да смо купили најбоље што је било на домаћем тржишту. Довели смо играче који могу да помогну, а то је било најважније. Коначан резултат ћемо видети кад почну да се освајају бодови - каже Аџић.

Какав фудбал можемо да очекујемо од Звезде на пролеће?

- Стил игре и формација је питање за шефа струке. Он ту има аутономију као што је и нормално. Ипак, јасно је да кад тражиш победу на сваком мечу мораш да играш офанзивно и нападачки. То је једноставно предуслов - искрен је Аџић.

Црвена звезда није продала ниједног играча у прелазном року. Да ли је задржан тим једна од предности у односу на ривале?

- Јесте. Екипа је остала иста и види се напредак код сваког појединца у односу на лето. Тада су ово били једни играчи сада су сасвим други. Уигранији су и боље се познају. Уз то стигли су нови, којима ће такође требати време да покажу све могућности. То јесте наша највећа предност у односу на ривале - каже Аџић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon