Zvornik poručio: Grad na Drini za Zvezdu živi

2.7.2024
10:18
No items found.

Karavan pod sloganom “Zvezda je porodica” je nastavio svoju avanturu po Republici Srpskoj koja se u uvodnim danima pokazala kao fenomenalan domaćin, a danas je naša delegacija posetila Zvornik.

Kao da je postala tradicija pa svako mesto priredi veličanstven doček našim članovima, konkretno su to učinili meštani Zvornika, koji su uz prelepu bakljadu, zvezdaše dočekali sa sloganom “Grad na Drini za Zvezdu živi”. Najpoznatije navijačke pesme su ukrasile gostoprimstvo ovog grada, te su poslale jasnu poruku da naš klub ima veliki broj simpatizera u Republici Srpskoj.

Najmlađi akteri karavana su sa nestrpljenjem dočekali da vide najveće trofeje iz muzeja, a najzanimljiviji najmlađim navijačima je bio upravo onaj koji je podigla čuvena generacija iz Barija 1991. godine, kada se Zvezda popela na krov Evrope.

Pored mnogobrojnih atrakcija, oni su uživali u fan zoni, koja iz dana u dan privlači sve veću pažnju, te je tokom raznih igrica prisutno veliko raspoloženje i osmesi koji su najlepša slika ovog Zvezdinog putovanja.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon