Zvezdin duo za "Zvezdino proleće"

26.12.2011
12:00
No items found.

Dva velika prijatelja, kako na terenu, tako i van njega, Darko Lazović i Marko Vešović, svakako su igrači od kojih navijači Crvene zvezde očekuju puno. Mladi reprezentativac Srbije rođeni Čačanin, dolaskom Roberta Prosinečkog na mesto trenera, prvo je najavio, a zatim na utakmicama i dokazao vrhunski potencijal koji poseduje, a povrda je stigla i u vidu priznanja za najboljeg mladog fudbalera Srbije.

S druge strane, dvadesetogodišnji Crnogorac, koji nije puno igrao u svom prethodnom klubu, bio je primoran da odmah izađe na "veliku scenu" i suoči se sa velikim pritiskom i očekivanjima koje sa sobom nosi igranje u najtrofejnijem srpskom klubu. Pripreme koje počinju za dve nedelje biće Vešovićeve četvrte otkada je stigao na Marakanu, i konačno je, kako i sam ističe vreme da na proleće zablista u punom sjaju i iskaže svoje puno i neosporno, igračko umeće.


- Boravio sam za vreme odmora nekoliko dana u Londonu i Mančesteru i odgledao par utakmica Premijer lige. Trenutno sam u Podgorici, i pre nekoliko dana počeo sam sa napornim treninzima, kako bih se na prozivci pojavio što spremniji. Osećam veliku želju da se dokažem u drugom delu polusezone i da doprinesem pobedama, kojih će, nadam se biti puno
- istakao je Marko koji je poznat po velikoj požrtvovanosti na terenu i sjajnoj fizičkoj pripremljenosti.

Sa svojim saigračem i drugom, slaže se i Darko Lazović koji je i pored brojnih ponuda, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, istakao da želi da ostane na Marakani i ostavi dubok trag u klubu iz Ljutice Bogdana.

- Što se mene tiče, ja sam igrač Crvene zvezde i koncentrisan sam samo na to da se dobro spremim tokom pauze kako bih na proleće dao svoj maksimum na terenu i kako bismo kao ekipa zabeležili što više trijumfa. Ukoliko u klub stigne ponuda finansijski astronomska koja bi zadovoljila sve, moguće je i da promenim sredinu, ali za sada, ponovo ističem, ne razmišljam o odlasku - istakao je sjajni tehničar koji je uz Mijailovića i Mikića bio naš najbolje ocenjeni igrač u protekloj polusezoni.


Na okupljanju zakazanom za 10. januar u svlačionici crveno-belih pojaviće se i nekoliko novih lica. Naime , prelazni rok zvanično još nije ni počeo, a u naš klub stiglo je dosta kvalitetnih novajlija. Jedan od njih je i Darkov sugrađanin i saigrač iz mlade reprezentacije, Filip Mladenović.

- Pratio sam dešavanja u klubu, i veoma sam zadovoljan igračima koje smo doveli. Mladenovića, Milivojevića, kao i Maksimovića znam iz nacionalnog tima, i svi su sjajni momci i igrači. Kasalica je pokazao igrama za Slobodu o kakvom se igraču radi i verujem da će golovima potvrditi neosporan kvalitet - istakla je Zvezdina"osmica".

Slično razmišlja i naš drugi krilni napadač i mladi reprezentativac naših suseda, koji očekuje da u preostalih 15. kola prvenstva i utakmicama u Kupu Srbije Crvena zvezda pobedi, ako je moguće u svim utakmicama.

- Došli su nam najbolji igrači iz Srbije, koji su takođe i veliki navijači Crvene zvezde. Usled slabijih igara, sada nam preostaje samo da igramo i da se nadamo iz kola u kolo da ćemo uspeti da smanjimo bodovnu razliku u odnosu na protivnika, pa dokle stignemo. Zato su nam ambicije kada je u pitanju najmasovnije takmičenje, daleko veće, tačnije, želimo da u dve utakmice sa večitim rivalom, i nadam se finalu, pobedama na Marakanu donesemo bar jedan trofej - zaključio je Vešović.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon