Zvezdaši su uvek tu na premijeri sezone

16.7.2024
16:02
No items found.

U prethodne tri godine fudbaleri Crvene zvezde su imali sjajnu podršku navijača na otvaranju sezona, što je još jedna potvrda da zvezdaši iz godine u godinu nestrpljivo iščekuju kraj letnje pauze i povratak na Marakanu.

Crvena zvezda se u prvom kolu Superlige Srbije prethodne tri godine u dva navrata sastala sa Vojvodinom, kao i jednom sa Radničkim iz Niša. Kada je reč o sezoni 2021/22 crveno-beli su ugostili novosadsku ekipu, a tada je provotimce našeg kluba sa tribina stadiona “Rajko Mitić” podrilo 20.300 zvezdaša. 

Naredne godine naš klub je takmičenje u domaćem prvenstvu otvorio utakmicom protiv niškog Radničkog, kada su fudbaleri Zvezda imali sjajnu podršku, s obzirom na činjenicu da je pomenuti meč uživo pratilo 16.274 navijača. Na startu prethodne sezone crveno-beli su se ponovo sastali sa Vojvodinom, a tada je popularno Marakanu posetilo 16.213 navijača. 

Računica govori da je Zvezdu u poslednje tri sezone bodrilo na premijerama preko 50 hiljada navijača, kao i da prosek posete iznosi 17.596. Nema sumnje da će izabranici Vladana Milojevića uživati u fantastičnoj atmosferi i u subotu 20. jula od 20 časova, kada će nakon skoro dvomesečne pauze prvotimci Crvena zvezda krenuti u pohod po osmu uzastopnu titulu nacionalnog prvenstva.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon