Zvezda TV | Nikad jače pripreme

15.7.2024
09:00
No items found.

U novom izdanju emisije “Zvezda TV” možete pogledati kako su protekle pripreme izabranika Vladana Milojevića u Sankt Peterburgu, kao i kako je Crvena zvezda stigla do pehara namenjenog osvajaču turnira u Rusiji.

Crveno -beli su trećeg dana u sedmom mesecu otputovali u Sankt Peterburg, grad smešten na obali reke Neve, koji je ujedno već drugu godinu uzastopno stanica naših prvotimaca na letnjim pripremama. Krenuli su odmah puleni Vladana Milojevića sa napornim radom, sve u cilju podizanja forme i uvežbavanja taktičkih finesa pred početak sezone 2024/25. Na prvom kontrolnom duelu Zvezda je savladala Soči sa 2:0, da bi potom za nekoliko dana bila bolja od prijateljskog kluba Zenita pobedivši domaćina turnira rezultatom 1:2. Na taj način naš tim je samo posle dva meča obezbedio još jedan trofej na prijateljskom kupu.

Kroz specijal emisiju “Zvezda TV” ćete biti u prilici da iz drugog ugla pogledate kako je izgledao boravak naših fudbalera u Rusiji, kao i brojne interesantne momente sa letnjih priprema.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon