Zvezda je porodica | Srpski šampion poklonio dečaku Radoju sezonsku kartu

29.7.2024
11:47
No items found.

Zvezda je uoči meča drugog kola nacionalnog prvenstva na stadionu ”Rajko Mitić” ugostila dečaka Radoja Đokića, koji je veliki navijač našeg kluba, te mu uručila kao poklon sezonsku ulaznicu ispunivši malenom navijaču veliku želju.

Naši dragi gosti na meču protiv lučanske Mladosti su bili dečak Radoje, njegova sestra Ivona i baka Mira. Zvezdin mladi navijač je ”ludo” zaljubljen u crveno-bele boje, ali nikada nije imao priliku da uživo na najvećem srpskom stadionu bodri izabranike Vladana Milojevića. Priča mališana koga je majka ostavila još dok je bio beba je potresla kompletnu Srbiju. Radoju je renovirana stara kuća, te je na taj način dobio normalne uslove za život, a pored svega ovaj dvanaestogodišnjak je kao veliku želju istakao da bi voleo da svakog vikenda gleda Zvezdine mečeve.

Crvena zvezda je prepoznala veliku ljubav i čisto srce mališana, te mu priredila sjajno iznenađenje. Televizijska ekipa našeg kluba je kao po običaju stigla, nekoliko sati pre početka meča, u selo Katrga kraj Čačka kako bi upoznala dečaka i priredila mu dan za pamćenje. Posle nekoliko sati vožnje do Beograda, usledio je najinteresantniji momenat naše priče.

Radoje je obišao Zvezdin trofejni muzej, gde se detaljno uz pratnju kustosa Predraga Trkulje upoznao sa bogatom istorijom. Potom je predsednik Crvene zvezde – Svetozar Mijailović na veliko zadovoljstvo uručio simbolične poklone, a specijalno iznenađenje za Radoja je predstavljala sezonska ulaznica za aktuelnu takmičarsku godinu. Dečak nije mogao da sakrije veliko odušeljenje, što će biti redovan gost na Marakani.

Prepuni utisaka nakon prve posete najvećem srpskom sportskom objektu, članovi familije su napustili Beograd sa jasnom porukom da njihovo srce kuca samo za Crvenu zvezdu, kao i da ćemo videti Radoja na svim mečevima ove sezone.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon