Vukojević : Sanjam gol u derbiju i Ligu šampiona sa Zvezdom

26.6.2024
03:45
No items found.

Uprkos tome što je u sezoni za nama već debitovao za seniorski tim Crvene zvezde, ovo su prve pripreme za talentovanog ofanzivca i najboljeg strelca naše juniorske selekcije - Veljka Vukojevića.  

- Čast i privilegija je biti deo prvog tima Crvene zvezde. Sanjao sam od ranog detinjstva da budem ovde i sada se trudim da kroz dobar i predan rad skrenem pažnju na sebe. Poziv da se priključim pripremama prvog tima doživljavam kao svojevrsnu nagradu za dobar rad i prošlu sezonu u omladincima. Već sam debitovao za prvi tim, tako da mi je sad lakše, a uz to sam tokom proleća i trenirao sa seniorima u Beogradu pod komandom Vladana Milojevića, tako da sam dobro upoznat sa svim zahtevima - počeo je Vukojević.

Razlika je velika kada se govori o juniorskom i seniorskom fudbalu.

- Drugačiji su treninzi u smislu intenziteta, ali moram da kažem da se sjajno radi i u Zvezdinoj akademiji. Ipak , u prvom timu je zahtevnije, ali svi radimo na nivou i želimo da se što bolje spremimo za novu sezonu. Naravno , kao i mojim saigračima, trčanje mi pada najteže, a rad sa loptom najlakše.

Izdvaja i ko mu najviše pomaže u procesu adaptacije.

- Najviše su to pomoćni treneri - Savić, Mikić i Rendulić. Naravno , svi se međusobno bodrimo i podržavamo. Tu je i mnogo igrača koje znam iz mlađih kategorija, tako da mi je i s te strane lakše.

Želje su jasne.

- Dupla kruna sa Zvezdom i konkurentnost u Evropi. Ako pričamo o nekim durogorčnijim željama, onda su to gol u derbiju i da zaigram u Ligi šampiona za Zvezdu - podvukao je Vukojević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon