Uvežbavanje organizacije napada

10.7.2024
18:55
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon zasluženog prepodnevnog odmora, posle dva trijumfa u Rusiji i zavidne forme koju su pokazali tokom priprema, odradili popodnevni trening, koji je poslužio Vladanu Milojeviću kao još jedan u nizu testova pred početak nove sezone.

Sunčano i toplo vreme je ovog puta dočekalo naše igrače, koji su bili spremni za sve idejne zamisli stručnog štaba. Kako bi trening bio odrađen na maksimalnom nivou bez neželjenih situacija i eventualnih povreda, na samom početku su odradili aktivaciju, te se zatim prešlo na igru sa loptom.

Igrači su bili podeljeni u tri grupe, pa je shodno tome usledila sada već čuvena igra u krugu, koja svaki put bude propraćena smehom i sjajnom atmosferom, kako igrača tako i trenera. Zatim je na red došlo uvežbavanje organizacije napada, te su se fudbaleri podelili ponovo u tri grupe, ali ovog puta po bojama.

Ceo trening je bio podređen jačanju svake linije tima, od one najdefanzivnije do one najisturenije. Ponovo su radili u grupama, a cilj u jednoj od poslednjih vežbi na treningu je bila završnica, kako bi naš tim bio što efikasniji u sezoni pred nama.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon