U susret protivniku - Jedinstvo Ub

19.7.2024
11:39
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde će na startu sezone, u subotu, 20. jula od 20 časova, dočekati ekipu Jedinstva sa Uba u okviru prvog kola Superlige Srbije na stadionu “Rajko Mitić”.

MEĐUSOBNI DUELI

Crvena zvezda i Jedinstvo su u istoriji oba kluba odigrali sedam prijateljskih duela. Statistika je na strani našeg kluba i iznosi šest pobeda, uz jedan remi. Prvi duel smo odigrali 1969. godine na Ubu, a meč je završen sa 1:1, dok smo se poslednji put sa Ubljanima sastali 1995. godine u pobedi od 2:0.

Zanimljivo da je od sedam duela čak šest odigrano na Ubu, dok smo samo jednom bili domaćini u Beogradu. Ukupna gol razlika iznosi 30:5 u korist naše Zvezde.

BUDITE UZ ZVEZDU

Karte su dostupne onlajn putem LINKA, dok će prodaja na šalterima Marakane biti dostupna na dan utakmice od 12 časova do početka meča.

Cene karata su sledeće:

Sever - 400 dinara
Istok - 500 dinara
Zapad - 700 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara

Navijači koji neće biti u prilici da uživo bodre izabranike Vladana Milojevića će moći da posmatraju duel preko studija na kanalu Zvezda TV, kao i Areni Premium 1 od 20 sati. Takođe , možete biti uz naš meč centar na Zvezdinoj aplikaciji, te iz minuta u minut pratiti tok duela.

FORME EKIPA

Crvena zvezda brani trofej šampiona države, a sa visokim ambicijama crveno-beli kreću u sezonu 2024/25. Fudbaleri našeg tima su odradili vrlo intenzivne pripreme u dva dela. Prvi je bio odrađen na Zlatiboru, a posvećen podizanju fizičke pripreme, dok je drugi više bio naklonjen taktičko-tehničkim, na kojima smo radili tokom boravka u Rusiji. Odigrali smo i četiri kontrolna meča, te redom savladali Mladost iz Lučana (1:0), te na turniru u Sankt Peterburgu ekipu Sočija (2:0), Zenit (2:1), i pretrpeli poraz od Taljaresa (1:0).

Jedinstvo sa Uba je ostvarilo istorijski plasman u najviši rang sprskog fudbala, te su ovosezonski debitanti u Superligi. Ubljani su odradili pripreme u Mađarskoj, gde su boravili od 24. juna do 6. jula, te su za taj vremenski interval odigrali dva kontrolna meča. Prvo su remizirali sa Paksom na duelu koji je završen bez golova, a potom su izgubili od rumunskog Otelula sa 1:0.

PROTIVNIČKI IGRAČI

Prvi izbor na golu ekipe Jedinstva je kapiten Ivan Jovanović, ali je alternativa prezimenjak i "bonus" Vukašin. Štoperski tandem bi trebalo da čine Aleksandar Bogdanović i Dimitrije Aćimović, dok će na mestu bekova biti Kristijan Bošković i Uroš Savković, pojačanje iz Mačeve. U veznom redu će delovati iskusni dvojac - Miloš Stanojević i Marko Adamović, a ispred njih Ognjen Dimitrić. Bokovi su namenjeni Nemanji Doderoviću i Matiji Mitroviću, a u srcu napada će biti Argentinac - Tomas Perez.

SUDIJE MEČA

Glavni sudija: Aleksandar Živković
Prvi pomoćnik: Marko Đuričić
Drugi pomoćnik: Nikola Antić
Četvrti sudija: Andrija Stojanović
Delegat : Radenko Stevović
VAR : Milan Stefanović
AVAR : Bojan Banović

OSTALE UTAKMICE

Petak:
19 :00 Ranički 1923 - Železničar
21 :00 Napredak - Partizan

Subota:
20 :00 Mladost - OFK Beograd
20 :00 Čukarički - Radnički Niš

Nedelja:
17 :30 Novi Pazar - Spartak
19 :30 Tekstilac - Vojvodina
19 :30 TSC - IMT

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon