Taktika u centru pažnje na šestom Zvezdinom treningu

22.6.2024
12:40
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvom delu priprema na Zlatiboru, a danas je na programu bio šesti trening naših prvotimaca.  

Četvrti dan priprema naših fudbalera će se odvijati po nešto drugačijem rasporedu, naši igrači su imali trening ovog jutra, dok će popodnevno vreme moći da iskoriste za odmor i napune baterije za predstojeće izazove, pošto je Vladan Milojević odlučio da ih odmori i ne zakaže drugi trening.

Ovaj dan je bio izuzetno težak i naporan, s obzirom da nemaju drugi trening, jutarnji je bio dosta zahtevniji i teži. Kada se na to doda veoma toplo vreme, sigurno je da našim fudbalerima nije bilo nimalo lako da izdrže nešto jači tempo ovog jutra. Međutim , oni su ponovo bili na visini zadatka i pokazali da željno iščekuju nastavak sezone.

Na samom početku, naši fudbaleri su na manjem terenu radili vežbe snage, tu su bili različiti rekviziti u vidu tegova, balans i fitnes lopti i svih onih sprava, koje su potrebne da bi se vežbe odradile na najbolji mogući način.

Nakon vežbi za snagu i kondicije koju su imali takođe na manjem terenu, naši prvotimci su se preselili na glavni teren. Podeljeni su bili u tri grupe i odigrali vrlo interesantnu partiju „ševe“. Naravno , kada je u pitanju čuvena igra, nikada ne izistane šale i smeha među igračima, dok je sigurno najzanimljivije bilo u grupi gde se nalazio naš šef struke, Vladan Milojević. Pored autoriteta koji ima, on koristi priliku da se zabavi i našali sa našim igračima.

Na kraju treninga, nakon što su fudbaleri isprobali svoje šuteve, vežbajući završnicu, videli smo rad na taktici. U toku igre na dva gola, Vladan Milojević je skretao pažnju igračima na ono što je neophodno, kako bi se ispunila sva njegova očekivanja na terenu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon