Taktički obrisi Zvezdine igre

25.6.2024
12:05
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su od 10 časova odradili prepodnevni trening, ujedno jedini koji danas imaju na programu.

Znali su naši prvotimci da ih očekuje izuzetno naporan rad, ali je vladala dobra atmosfera tokom kompletnog treninga, s obzirom na činjenicu da su znali da ih očekuje slobodno popodne. Nešto više od 90 minuta zadržali su se na terenu izabranici Vladana Milojevića, a vreme ih je ovoga puta poslužilo, jer nije bilo snažnih padavina.

Na samom početku dobro poznate vežbe aktivacije su odradili crveno-beli, a akcenat je bio i na snazi i izdržljivosti. Široke lepeze rekvizita su pripremili kondicioni članovi stručnog štaba, kako bi naše momke pripremili za dalji deo treninga. Uz dosta prepreka odrađeno je i istrčavanje deonica, a potom se prešlo na glavni deo treninga.

Usledila je popularna igra “u krugu”, a i sam Vladan Milojević je učestvovao u treningu sa svojim pulenima. Nakon dosta smeha i dobre energije stigli smo do samih taktičkih detalja, jer su na terenu u tom trenutku već bili pripremljeni manekeni, a crveno-beli su se po linijama tima postavili na terenu.

Fokus je bio na završnici i napadima po boku, a mogli smo da vidimo pregršt kvalitetnih centaršuteva i dobru realizaciju igrača Crvene zvezde. Nakon 20 minuta intenzivnog rada, stručni štab je smanjio dimenzije terena, te je igra na dva gola označila poslednju etapu današnjeg rada.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon