Taktičke finese za Zenit

7.7.2024
12:41
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su u danu za nama imali slobodno popodne, koje su iskoristili kako bi napunili baterije, s obzirom na to da danas na programu imaju dva treninga.

Prvi , jutarnji je bio posvećen pripremi sutrašnje utakmice. Fudbaleri Zvezde će od 18 časova i 30 minuta po srpskom vremenu, odmeriti snage sa ekipom Zenita, odnosno domaćinom turnira u Sankt Peterburgu na Gazprom Areni. Upravo zbog toga, prepodnevni trening naših igrača je izgledao kao uobičajeni trening uoči meča, s obzirom na to da su naši igrači odradili aktivaciju, potom su se podelili u dve grupe, odigrali "ševu", da bi do samog kraja treninga radili na taktici.

Polako se kompletira ekipa Crvene zvezde, te Vladan Milojević ima priliku da još bolje uigra tim i prenese mu svoje taktičke zamisli, koje ćete moći i da vidite na terenu.

Pored igrača u polju, golmani su takođe vredno radili. Mladi čuvari mreže na čelu sa Omrijem Glazerom su na svom delu terena bili aktivni, pa su se ekipi priključili kada je počeo rad na taktici.

Sunčano i prijatno vreme je propratilo ceo jutarnji trening fudbalera Zvezde, uprkos tome što se u ovom delu godine u Rusiji ne može očekivati idealno vreme, što je dodatno značilo našim igračima da uživaju u radu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon