Taktičke finese za prvu proveru

27.6.2024
12:50
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su jutarnji trening podredili taktičkim zamislima Vladana Milojevića, a već sutra od 17:30 ih očekuje provera protiv Mladosti iz Lučana.  

Dosta lepše i prijatnije vreme je dočekalo naše prvotimce ovog prepodneva. Oni su kao i do sada na teren istrčali željni i orni za dokazivanjem, a s obzirom da ih sutra očekuje prva kontrolna utakmica protiv Mladosti iz Lučana, ovaj trening je bio podređen taktici i radu sa loptom.

Zagrevanje je standardno započeto sa vežbama za aktivaciju, dok su ih na drugom delu terena sačekale brojne prepreke, kako bi se što bolje pripremili za narednih 90 minuta, koji su izuzetno važni, imajući u vidu da je već sutradan na programu i prvi pripremni meč.

Nakon prelaska na veliki teren, igralo se na četiri gola, a fokus je bio na završnici. Uvežbavali su naši prvotimci do perfekcije akcije od samog početka pa do završne egzekucije. Viđen je veliki broj golova i lepih poteza, a nadamo se da će ovako raspoloženi dočekati početak prvenstva i odlučujuće izazove u Evropi.

Vladan Milojević je u potpunosti iskoristio ovaj trening za organizaciju i spremanje taktike, tokom svih 90 minuta je imao savete za svoje izabranike, a nakon što je poslednji zvižduk ozvaničio kraj jutarnjeg treninga, naši igrači su sa osmesima na licu otišli na odmor do drugog, koji je zakazan za 18 časova.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon