Сви на Маракану – долази Јагодина

1.3.2010
12:00
No items found.

После два и по месеца паузе, наставља се Јелен Суперлига Србије. Маракана, 27. фебруар, 16 часова, Црвена звезда – Јагодина. Сви су нестрпљиво чекали на овај дан, како фудбалери, тако и навијачи. На терену се надамо најбољем, а на трибинама новом померању граница и повећању посете. Субота је прави тренутак да се настави са новом енергијом, још јачом него на јесен, правом пролећном.

Шеф стручног штаба Владимир Петровић Пижон каже да очекује да његови изабраници већ у првој званичној утакмици у 2010. години, покажу колико су напорно радили у припремном периоду.

- Једва чекамо, као сигурно и наши навијачи, да се настави првенство и да покажемо колико можемо. Мислим да су играчи припреме одрадили својски и да можда по први пут није било никаквих вербалних проблема. Било је задовољство радити са њима у таквој атмосфери. Толика је била жеља за квалитетан рад, говори и чињеница, коју можда нису сви приметили, а то је да су сви тренинзи у Београду одрађени. Они сами су хтели да тренирају сваки дан, без обзира на снег и ниске температуре. У Турској смо такође радили добро. Одиграли смо у променљивом ритму неколико пријатељских утакмица. Свесни смо тога и то је нормално за припремни период - истакао је Владимир Петровић.

Шеф струке нема проблема са повређеним играчима и да је сада на правим „слатким мукама" што се тиче састава. Такође, Јагодина је довољно познат противник.

- У суботу нас очекује један веома амбициозан противник. Јагодина жели да направи једну препознатљиву екипу и то им за сада иде добро. Направили су и леп стадион, што говори да у свом граду желе да направи прави спортски центар. Већ сада имају један добар тим, који ће нам бити озбиљан противник. Радује ме што и они хоће да се надигравају са нама и верујем да ће због тога највише профитирати публика, која ће верујем доћи у великом броју - поручио је Пижон.

Капитен Никола Лазетић је рекао да је у свлачионици подигнут ниво у сваком сегменту. Атмосфера је још боља, конкуренција још изразитија, рад и жеља још већа.

- Екипа стварно једва чека да крену утакмице. Радили смо добро и напорно. Најтежи период припрема је прошао и драго нам је што смо се довољно спремали у Београду, како би се навикли на климу овде и спремни дочекали Јагодину. И у Турској и у Београду смо радили на врхунском нивоу. Свесни смо да се претходна два месеца причало о очекивањима Звезде на пролеће и сада је на нама да се покажемо како против Јагодине, тако и у свакој наредној утакмици. Надам се да ћемо играти барем као на јесен, када смо показивали да нам је сваки меч као финале и да из сваког желимо да изађемо као победници - јасан је Никола Лазетић.

Тренинг у четвртак је протекао уз подршку навијача, који су показали своју приврженост клубу.

- Навијачи су уз нас још од почетка сезоне. Њихова порука је јасна. Свако ко је у Звезди и свако ко дође мора да буде свестан амбиција Црвене звезде. То су освајање оба трофеја у Србији. У томе нисмо успели у претходне две сезоне, а сада је евидентно да смо на добром путу да остваримо све циљеве које смо зацртали. Сама чињеница да их је јуче на тренингу било у великом броју, говори да ће у суботу бити испуњене трибине и да ћемо имати за кога да играмо - казао је Лазетић.


Утакмица Јелен Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јагодине игра се у суботу 26. фебруара са почетком у 16 часова. Улаз на трибине је бесплатан.
Утакмицу ће преносити ТВ Арена 1, док ћете на сајту http://www.crvenazvezdafk.com/ моћи да пратите директан текстуални пренос.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon