Stojić i Ivanić se priključili Zvezdinim pripremama

6.7.2024
12:20
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon prve kontrolne utakmice i pobede nad Sočijem (2:0) imali nešto lakši jutarnji trening, a fokus je bio na oporavku igrača, kako bi spremni dočekali izazov koji im sledi već u ponedeljak, a to je utakmica protiv Zenita.

Crveno -beli na pobedu idu bez obzira da li je u pitanju prijateljska ili zvanična utkamica, te je očekivano da dođe do energetske potrošnje. Upravo je zbog toga ovaj trening bio nešto lakši, kako ne bi došlo do neželjenih situacija, pošto je i dalje pripremni period u pitanju.

Starteri sa jučerašnjeg susreta su pod budnim okom stručnog štaba radili u teretani i odmarali se nakon rutinskog trijumfa protiv ruskog tima. Ostatak ekipe je izašao na teren i trening započeo vežbama aktivacije. Nakon toga, fokus je stavljen na završnicu, a u centru pažnje su bili mladi igrači. Viđeno je dosta efektnih poteza i lepih golova, te se nadamo da će sjajnu formu preseliti i u prvenstvene mečeve.

U Sankt Peterburg je danas pristigao dvojac od kog se očekuje dosta u sezoni pred nama. U pitanju je reprezentativac Srbije koji se vratio nakon odigranog Evropskog prvenstva – Nemanja Stojić i sada već neizostavni član crveno-bele porodice – Mirko Ivanić. On je dobio više slobodnih dana, pošto ga je po povratku sa Zlatibora sačekala vest da je postao otac, a Vladan Milojević je imao razumevanja i potrudio se da mu da vremena kako bi ga iskoristio sa svojom porodicom.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon