Stojanović - Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu

29.12.2013
12:00
No items found.

Koliko je tekuća sezona važna za Crvenu zvezdu govori i podatak da će trener Slaviša Stojanović praznike provesti u Beogradu.

Odmah nakon dolaska iz Slovenije šef stručnog štaba crveno-belih došao je na stadion i održao sastanak sa predsednikom Draganom Džajićem. Tema je bila prelazni rok i pripreme posle kojih navijači najtrofejnijeg srpskog kluba očekuju Zvezdino proleće.

- Pre odlaska na odmor imao sam razgovor i došao sam da vidim koliko smo do sada stigli da uradimo. Predstojeći pripremni period je strahovito važan za klub. Još uvek ne znam definitivno da li ćemo obe faze obaviti u Sloveniji. Voleo bih da jedan deo odradimo na nekoj drugoj lokaciji, a da završnih 15 dana budu u Kopru kao što je planirano. Imamo i nekoliko zakazanih kontrolnih mečeva, protiv Domžala, Gorice i Kopra, s tim što još uvek ne znamo da li ćemo uspeti da odigramo i susret protiv Udinezea. Postoji mogućnost, ali još uvek nije izvesno hoćemo li se sresti sa Italijanima - rekao je Stojanović.

Bivši selektor Slovenije povodom prelaznog roka nije rekao ništa novo. Po njegovim rečima najvažnije mu je da igrački kadar, odnosno pojačanja, što pre stignu na Marakanu.

- Nema puno nepoznanica. Smatram da su nam kao što smo svi bezbroj puta ponovili potrebna dva centralna defanzivca i desni bek. Svi radimo na tome da budemo bolji. Očekujem da najkasnije u prvoj nedelji priprema budemo kompletni. Tu mislim i na pojačanja, kako bismo stigli da se uigramo i što bolje pripremimo za nastavak sezone.

Trener Stojanović ostavio je takođe, tokom zimske pauze svakom igraču ponaosob mogućnost da ga pozove.

- Neki igrači su me zvali jer svakome od njih u svakom trenutku mogu da izradim plan rada tokom odmora i da ga posavetujem. Nekolicina njih ima svoj lični plan i ritam koji im odgovara. Prilikom pregleda koji će uslediti odmah nakon prozivke 10. januara imaćemo rigoroznu kontrolu fizičkog stanja fudbalera. Verujem da niko neće doći sa viškom kilograma. Uradićemo i testove nakon kojih ćemo napraviti detaljan plan i program - istakao je šef struke crveno-belih.

Nastupajuća godina jedna je od najvažnijih u skoro sedam decenija dugoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Toga je apsolutno svestan i Stojanović.

- Na svakom koraku se oseća koliko je ova sezona bitna za nas. Zbog toga moramo svi da damo svoj maksimum i ostvarimo zacrtani cilj. Zato moja novogodišnja čestitka upućena navijačima glasi: Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu - zaključio je trener Crvene zvezde.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon