Stanković : Najlepša sezona

21.5.2022
8:49
No items found.

Crvena zvezda je šampion Srbije za sezonu 2021/22, a Dejan Stanković je trenutno najponosniji čovek na svetu. Verovao je naš Mister u svoje izabranike, a oni su mu se na terenu odužili na najbolji mogući način.

- Mnogo je teško sumirati godinu u jednom minutu. Ova sezona je bila veoma teška i na kraju mnogo lepa, možda i najlepša u poslednjih par godina, a to je zasluga naših momaka i ovih fenomenalnih navijača. Oni su verovali i pružali podršku i kada to nije bilo dobro, kada smo bili na minus 11 na poluvremenu protiv Vojvodine u Novom Sadu, pa na zaostatku od osam, pa na razlici od pet bodova... Verovali su, bili uz nas i znali su da možemo da se vratimo na stari tok - počeo je Stanković,

Mister ovo proleće naziva istorijskim - 15 pobeda i remi u prvenstvu!

- Odigrali smo istorijsko proleće, 15 pobeda i jedan nerešen rezultat i to su ovi momci uradili herojski. Sve čestitke idu njima. Hvala stručnom štabu bez kog ne bih bio kompletan, njihova podrška i sugestije u pravom momentu su mi mnogo pomogle. Hvala i mojoj porodici - Ani, Stefanu, Filipu i Aleksandru, oni su "vulkan" iz kog crpim energiju i da nema njihove podrške i razumevanja ništa od ovog ne bi bilo - zaključio je Stanković.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon