Stamenić : Pokazaćemo kako se bori za Zvezdu

17.9.2023
7:50
No items found.

Пред утакмицу са Манчестер Ситијем која је на програму сутра од 21 час, поред шефа стручног штаба Црвене звезде - Барака Бахара, на конференцији за медије, своја очекивања је изнео и првотимац Марко Стаменић.

- Црвена звезда је тим од ког се очекује искорак у Лиги шампиона, нарочито након сјајног старта сезоне. Фудбал је таква игра, у ком има много успона и падова. Погледали смо се у очи, спремни смо да учимо и имамо прави приступ, а тако ће бити и на сутрашњој утакмици. Манчестер Сити је доказао да је најбољи тим на свету, а ми гледамо себе, трудимо се да напредујемо из дана у дан и будемо храбри. Најбитније је да се сви залажемо једни за друге и да се тимски бранимо, али и нападамо шампиона Европе - започео је Стаменић.

Не плаши се Марко Стаменић Манчестер Ситија и сматра да Звезда увек мора да иде на победу, независно од противника.

- Фудбал је магична игра. Као тим се не задовољавамо малим стварима, с обзиром да играмо за Звезду, увек идемо на победу и тако ће бити без обзира на тим који је преко пута. Окружен сам добрим и квалитетним људима, како у самој екипи, тако и у стручном штабу, стога имамо право да се надамо позитивном резултату.

Претходне сезоне, Стаменић је био у тиму Копенхагена који је ремизирао са актуелним шампионом Европе, те је открио тајну својим саиграчима како се игра против најбољих.

- Разговарао сам са својим саиграчима. Пред овакве утакмице су најважније менталне припреме, све је у глави. Морамо да схватимо да можемо да играмо против најјачих екипа на свету, а убеђен сам да смо способни за то, јер смо сами једна велика екипа - закључио је Стаменић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon