Sombor poručio - “Moj tim je prvak bio i opet će biti on”

11.6.2024
06 /11 /2024 10:55 AM
No items found.

Tradicionalni Zvezdin karavan je nastavio putovanje po Vojvodini, pa je nakon Subotice na red došao Sombor, koji je pokazao da je naša delegacija uvek rado viđen gost u tom gradu.  

Mnoštvo mališana je ugrabilo priliku i slikalo se sa trofejima iz našeg muzeja, a našim najmlađim navijačima je za oko najviše zapao pehar Lige šampiona, te im nije bilo teško da sačekaju dugačak red kako bi ovekovečili trenutak na kom je trofej nadomak njih. Pored glavne atrakcije, veliku pažnju je izazvao veliki broj igrica u fan zoni, pa nije čudilo što su neki od njih ostajali i po par sati.

Okupljanje u centru Sombora nije moglo da prođe i bez naših vernih, najvatrenijih navijača. Zasijao je ceo grad kada su zapalili baklje i razvili transparent dobro poznate Zvezdine pesme “Moj tim je prvak bio i opet će biti on”, te su time pokazali kolika baza crveno-belih pristalica dolazi iz ovog mesta. Veliko oduševljenje je vladalo glavnim trgom od strane svih prolaznika, jer su se u pozadini mogli čuti taktovi svih poznatih pesama, koje stavljaju do znanja da naša publika jedva čeka povratak prvotimaca na teren u domaćim takmičenjima i Evropi.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon