Snaga za dobro jutro

26.6.2024
01:30
No items found.

Nakon slobodnog popodneva, koje su juče imali fudbaleri Crvene zvezde, otpočeli su sa novim mikro-ciklusom i novim rasporedom treninga. Naši fudbaleri danas na programu imaju dva treninga, a prvi je bio zakazan za 10 sati na terenima hotela "Palisad".

Po starom običaju, izabranici Vladana Milojevića su petnaestak minuta pre treninga stigli u sportski kompleks, a nakon pet minuta su već bili spremni za rad, te pokazali veliku želju i volju da se na što bolji način pripreme za novu sezonu.

Sunce je dočekalo fudbalere Zvezde, pa je bilo pomalo sparno dok su radili vežbe aktivacije, tačnije lagano trčenje, podeljeni u dve grupe i vežbe koje su podrazumevale elastične trake, čunjeve na zemlji i laganu pripremu za nastavak rada.

Potom ih je na terenu dočekao spreman poligon vežbi. U grupama od po četiri igrača, fudbaleri Crvene zvezde su radili na snazi. Mnogo zanimljivih i drugačijih vežbi od onoga što smo do sada viđali su ovog prepodneva radili naši igrači. Uglavnom su sve vežbe podrazumevale tegove koji su se podizali na različite i potpuno prikladne načine, s obzirom na to da je stručni štab kontrolisao kako se izvode vežbe. Tu su bile i elastične trake koje su pružale otpor pri trčanju našim igračima.

Gotovo 45 minuta je trajao čitav ovaj deo, dok su svi igrači prošli kroz sve stanice vežbi, a nakon toga su prešli na rad sa loptom i rad na taktici, koji nije dugo trajao, s obzirom da je snažna kiša prekinula trening Crvene zvezde, jer su uslovi postali neodgovarajući za nastavak rada.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon