Snaga u fokusu treninga crveno-belih

20.6.2024
12:40
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su drugog dana priprema na Zlatiboru odradili prvi od dva treninga, koliko je danas na programu. Prvi je bio zakazan za 10 časova, međutim gotovo petnaest minuta pre zakazanog vremena naša ekipa je već stigla i počela da se priprema za trening.  

Crveno -bele su dočekali u potpunosti postavljeni rekviziti na manjem terenu hotela “Palisad”. Jedan deo terena je bio rezervisan za aktivaciju i vežbe koje su pripremile naše igrače za ono što ih je očekivalo u nastavku rada, a to je potpuni fokus na snazi. Usledile su vežbe kružnog tipa, s obzirom na to da su u grupama od po tri igrača naši fudbaleri kada dobiju zvučni signal otpočinjali sa radom vežbe, koje je detaljno isplanirao naš stručni štab. One su bile fokusirane na snazi, te su tako uključivale razne vrste tegova, balans i fitnes lopti, prepona i stepera. Svi igrači su više puta prošli kroz rad na svakoj grupi mišića.

Izuzetno toplo vreme na Zlatiboru nije zaustavilo prvotimce Crvene zvezde, te su potpuno fokusirano odradili ostatak treniga. Nakon 45 minuta rada ovih izuzetno napornih vežbi naši fudbaleri su se preselili na veći teren, gde je na programu bilo istrčavanje čitave dužine terena. Crveno -beli su uz neophodno osveženje izdržali i taj napor, a u popodnevnim časovima očekujemo da se na terenu ponovo radi sa loptom, kao i da uživamo u sjajnim potezima izabranika Vladana Milojevića.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon