Sjajnom atmosferom prkosimo kiši

24.6.2024
08:05
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon jutarnjeg, danas odradili i popodnevni trening, koji je šefu struke – Vladanu Milojeviću poslužio na dodatnom uigravanju, kao i taktičkim zamislima, koje ćemo prvi put imati prilike da vidimo 28. juna kada naš klub igra prijateljski meč protiv Mladosti iz Lučana.  

Popodnevni trening je dobio jednog nepoželjnog, ali ovih dana vrlo čestog gosta, a to je kiša, koja ni ovog puta nije omela naše fudbalere da izađu na teren i pokažu koliko su željni takmičarskog fudbala i Zvezdinih navijača.

Kao i svaki put do sada, sve je započeto aktivacijom, kako bi se igrači što bolje pripremili za naporan ritam koji je prisutan svaki trening od dolaska na Zlatibor. Sastojala se iz dva dela, prvi su činili poligoni, koji su fudbaleri moraju da prođu, dok je drugi bio uvežbavanje pas igre u pauzi od pomenutog prvog dela.

Nakon toga, prisutni igrači su se podelili u dve ekipe, po pozicijama uz postavljene manekene. Vladan Milojević je ovog popodneva fokus u potpunosti bacio na taktiku i uigravanje pojedinih zamisli stručnog štaba na čelu sa njim. Kako je vreme bivalo sve lošije, fudbaleri su bili primorani da napuste teren, ali sudeći po njihovim osmesima, ništa ih neće omesti da i ove sezone obaraju rekorde i obraduju naše navijače.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon