Resavica dočekala Zvezdine trofeje

20.7.2024
23:00
No items found.

Tradicionalni Zvezdin letnji karavan je nastavio obilazak gradova u Srbiji, a nakon Bora, Negotina i Zaječara, na red je došla Resavica.

Zaista odlična atmosfera je dočekala našu delegaciju, a povremeni naleti kiše i oblaka nisu sprečili Zvezdine navijače da popune gradski trg i pozdrave šampionski karavan. Najviše oduševljenja kao i do sada su izazvali pehari iz našeg muzeja namenjeni šampionu Srbije, osvajaču najmasovnijeg takmičenja u državi i onaj najvredniji u bogatoj kolekciji - “ušati” trofej koji dobija prvak Evrope.

Najmlađa publika je tokom višesatnog druženja širila pozitivnu energiju, a celim gradom su mogle da se čuju najpoznatije Zvezdine pesme u izvedbi naših mališana. Njih je oduševila i fan zona, koja pruža razne atrakcije i igrice, u kojim se nadmeću i oni stariji. Resavica je pokazala da je mesto koje voli Zvezdu i koje će uvek rado dočekati naš klub u raznim prilikama.

Sledi dan pauze, a onda još dva mesta do kraja šeste ture Zvezdinog karavana, a gradovi koje će posetiti naša delegacija jesu Petrovac na Mlavi i Ruma.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon