Radojević : Milojevićevi saveti dragoceni, borim se za minute

6.7.2024
14:00
No items found.

Viktor Radojević je neko ko ima ogroman staž kada je reč o igranju u Crvenoj zvezdi, s obzirom na to da je prošao kompletnu Omladinsku školu, te da je sada prvotimac spreman za dokazivanje.

- Sve prolazi u najboljem redu. Odradili smo maksimalno pripremni deo na Zlatiboru i posle dva dana odmora stigli u Rusiju. Uslovi su fantastični, prija i što je vreme malo svežije nego u Beogradu. Mnogo je lakše da se trči i diše, a lično volim da igram i po kiši, tako da se radujem i njoj kad god je ima. Treninzi su vrlo zahtevni, i mogu da kažem da mi teretana najteže pada. Znam da se obično svi žale na trčanje, ali meni to nije problem. Danas smo i košarku igrali, malo da se opustimo i moram da pohvalim Mimovića, odličan je - uz osmeh će Radojević.

O saradnji sa Milojevićem i uigranosti.

- Pričali smo već na Kipru o tome koliko mi znači to što mi šef Milojević posvećuje pažnju. Voli da radi sa nama mlađima, posvećen je i to mnogo prija. Uigrani jesmo, ali biće to još bolje kad nam se priključe reprezentativci. Imamo i nekoliko novih igrača, ali oni su se već svi uklopili. Atmosfera je zaista odlično. Eto , dočekao sam i da nisam među najmlađima. Ima i mlađih od mene, oni nose rekvizite, taj dril mora da se prođe.

Ambicije za narednu sezonu su jasne.

- Voleo bih da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona i naravno da odbranimo duplu krunu. Što se mene tiče, nadam se da ću se izboriti za minute - podvukao je talentovani bek.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon