Rad na snazi u fokusu jutarnjeg treninga

4.7.2024
12:50
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na završnoj fazi priprema u Rusiji, a prepodnevni trening naši prvotimci su odradili u teretani hotela u kom su smešteni.

Na programu je bio rad na fizičkoj snazi i pripremi naših igrača, te su tako više od 45 minuta proveli u teretani. Oni su nakon zagrevanja koje su odradili na centru, imali dva različita seta kružnih vežbi, koje su radili uz pomoć tegova, te je naše fudbalere sačekao poprilično težak trening ovog jutra.

Znaju crveno-beli kakvi izazovi im predstoje i da se samo napornim radom i trudom može ostvariti još jedan istorijski poduhvat. Tokom celog sklopa priprema, od same prozivke pa do današnjeg dana, u našem timu vlada sjajna atmsofera, te su šala i osmeh sastavni deo i onih najnapornijih treninga.

Interesantna situacija se desila na kraju treninga, nakon poslednjeg zvižduka Vladana Milojevića, i pored napornih sat vremena, prvotimci su nastavili sa slobodnim aktivnostima u vidu igranja košarke, odbojke, stonog tenisa. Popodnevni trening je zakazan za 17 časova, a sigurno je da ga fudbaleri sa nestrpljenjem čekaju, pošto će nakon jutarnje pauze, ponovo raditi sa loptom.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon