Prvotimci spremni za poslednji izazov u Rusiji

11.7.2024
19:00
No items found.

Fudbalere Crvene zvezde očekuje još jedna utakmica u sklopu priprema u Rusiji, protivnik će biti argentinski Taljares, a meč je na programu u petak sa početkom u 17 časova. Kao i prethodnog dana, izabranici Vladana Milojevića su odradili jedan trening, koji je bio uvertira pred poslednji duel u Sankt Peterburgu.

Nakon odmora koji je sigurno prijao našim igračima, nastavili su crveno-beli sa pripremama pred sam start sezone. Raznim vežbama kondicije, naš stručni štab je vrlo brzo spremio fudbalere za izazove koji su ih očekivali u narednih sat i po vremena.

Kao i obično, podelili su se u tri grupe i započeli partiju igre u krugu. Ipak , nije dugo trajala čuvena igra pošto je fokus bio usmeren na poslednju proveru i utakmicu sa Taljaresom. Sve je bilo podređeno taktici, uigravanju raznih akcija, a neke smo već mogli na delu da vidimo i u susretima protiv Sočija, odnosno Zenita.

Jedna od vežbi koja je zakazana za sam kraj trenig je bila zasnovana na završnici u cilju povećanja efikasnosti i dovođenja tog segmenta igre do savršenstva. Po poslednjem zvižduku Vladana Milojevića, nekolicina fudbalera je ostala na terenu, te nastavila sa šutiranjem i vežbom, čime su pokazali da su spremni i željni da ova sezona bude još jedna u nizu istorijskih.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon