Prvi Zvezdin trening na Zlatiboru

19.6.2024
08:30
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili prvi trening na pripremama na Zlatiboru, a šef stručnog štaba - Vladan Milojević je imao priliku da se upozna sa igračkim kvalitetima novih pojačanja, kao i svih koji će konkurisati za minute naredne sezone.  

Crveno -bele je dočekalo izuzetno prijatno i lepo vreme na Zlatiboru, gde će od 19. do 29. juna odraditi prvu fazu priprema za sezonu 2024/25. Iza nas je prvi trening Zvezdinih prvotimaca, na kom stručni štab ni u jednom trenutku nije štedeo naše fudbalere. Imao je priliku Milojević da na delu vidi novopridošle igrače, kao i one koji su prošlu sezonu proveli na pozajmicama.

Očekivao se lagan ritam, ali je Vladan Milojević jasno stavio do znanja da od fudbalera očekuje maksimum od samog starta priprema. Priliku da vide kako izgleda trening sa seniorskom ekipom su po prvi put imali i naši kadeti Đorđe Ranković, Aleksa Vasilić, Vasilije Kostov, kao i Sava Radanović koji je rođen 2009. godine, a svi oni su se odličnim igrama prošle sezone nametnuli za pripreme sa prvim timom Zvezde.

Oduševila je naše seniore igra sa loptom tokom većeg dela treninga, a sudeći po osmesima i gestikulacijama svih fudbalera, može se primetiti da u timu vlada sjajna atmosfera. Već sutra, naš tim očekuju dva treninga i nastavak priprema sve do 29. kada će se vratiti za Beograd.

Crvena zvezda će odigrati i jednu kontrolnu utakmicu, a protivnik će biti Mladost iz Lučana. Utakmica je na programu 28. juna,

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon