Prnjavor dočekao čuvene Zvezdine trofeje

6.7.2024
10:22
No items found.

Tradicionalni kravan pod nazivom “Zvezda je porodica” nailazi na veliki broj posetilaca u celoj Republici Srpskoj, a naredno mesto koje je naša delegacija posetila jeste Prnjavor.

Ka po običaju, trofeje iz našeg muzeja, među kojima su pehar namenjen šampionu države, osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji i onaj najvredniji namenjen prvaku Evrope, dočekao je pun gradski trg. Emotivno druženje je bilo za sve one koji su učestvovali u tom putu ka samom vrhu 1991. godine, od onih kraj malih ekrana, a dosta ljudi iz ovog mesta je tog dana upravo bilo u Bariju.

Najmlađi posetioci su ponovo bili centar današnjeg gostovanja Zvezdinog karavana. Mališani su se nadmetali u raznim igricama koje nudi naša fan zona, a tokom druženja su mogle da se čuju najpoznatije pesme našeg kluba, koje su odzvanjale celim gradom. Izuzetno topla dobrodošlica Prnjavora je ovekovečena konstantnim smehom i prelepom atmosferom, što je i cilj od samog početka obilaska Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.

Nakon dana pauze, ostala su još četiri grada koja će posetiti naša delegacija, a među njima su Kozarska Dubica, Prijedor, Doboj i Srpski Brod.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon