Poslednji trening pred derbi turnira

7.7.2024
07:59
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su popodne od 18 časova po lokalnom, odnosno 17 sati po srpskom vremenu, odradili još jedan trening, ujedno i poslednji pred drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Rusiji.

Naši fudbaleri će sutra odmeriti snage sa Zenitom na Gasprom Areni, dok je ceo današnji dan bio posvećen pripremi samog meča i radom na taktici. Sve što su danas radili izabranici Vladana Milojevića, biće značajno i kada startuje sezona u Superligi Srbije, s obzirom da je ekipa gotovo kompletna i da neće biti velikih promena kada dođu na red takmičarske utakmice.

Za razliku od jutarnjeg treninga, kada je vreme bilo idealno i kada je sunce dočekalo naše igrače, pred polazak na popodnevni trening, krenula je snažna kiša nad Sankt Peterburgom, koja nije prestajala tokom čitavog rada, čak je i kako je vreme prolazilo bila sve jača. Prema reakcijama igrača Zvezde, moglo se videti da im vreme ni malo ne smeta, te smo prvo ispratili aktivaciju na manjem delu terena. Nakon toga su izabranici Vladana Milojevića bili podeljeni u tri ekipe, kako bi odigrali "ševu", a do samog kraja treninga koji je trajao sat vremena, su radili na taktici. Uz snažan pljusak na samom kraju rada, nekolicina fudbalera je ostalo na terenu kako bi oprobala svoj šut sa distance, te je na taj način stavljena tačka na pripremu za derbi turnira.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon