Poraževac ponovo dokazao da je Zvezdin grad

24.6.2024
10:00
No items found.

Tradicionalni karavan našeg kluba pod nazivom „Zvezda je porodica“ je započeo četvrtu turu, a ovog puta crveno-bela delegacija je posetila grad koji je poznat po armiji naših navijača – Požarevac.  

Po samom dolasku pristalice iz ovog grada su nagovestile da smo rado viđen gost i dočekali nas pesmom „Deca smo ovog grada“. Bakljada , transparent i stihovi najpoznatijih pesama su nešto što će svi prisutni večno pamtiti, kao i ceo grad Požaeravac, koji je bio obojen u crveno – bele boje.

Ponovo su trofeji iz našeg muzeja namenjeni šampionu Srbije, osvajaču Kupa i onaj najvredniji – šampionu Evrope bili najzanimljiviji mlađoj populaciji, te su svi željno iščekivali trenutak da ih dodirnu i slikaju se sa njima.

Neizostavna je bila naša fan zona, koja svaki put obraduje naše najmlađe posetioce, koji zaborave na vreme i prepuste se čarima različitih igara. Osmesi i pesme su nešto što se uvek stavlja u prvi plan kad su mališani sa nama, te je izuzetno lepo videti koliku zapravo bazu navijača ima naš klub u ovom gradu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon