Petrovac na Mlavi uživao u Zvezdinom karavanu

22.7.2024
22:00
No items found.

Tradicionani letnji karavan pod nazivom “Zvezda je porodica” je nastavio putovanje po Srbiji, a nakon dana pauze naša delegacija je bila gost u Petrovcu na Mlavi.

Fantastično višesatno druženje će sigurno ostati zauvek u sećanju meštanima ovog mesta. Konstantan smeh i sjajna amtosfera su ukrasili gostovanje našeg kluba, koji će nakon divnog dana provedeniog sa Zvezdašima jedva čekati da ponovo poseti Petrovac na Mlavi.

Mališani su kao i do sada bili najraspoloženiji i najbučniji, a emocija, kao i Zvezdine pesme su se nadaleko osećale i čule. Suza radosnica je bilo u trenutku kada su navijači ugledali i slikali se sa najčuvenijim trofejima iz našeg bogatog muzeja, a najviše oduševljenja je izazvao pehar namenjen šampionu Evrope osvojen 1991. godine u Bariju.

Današnja epizoda nam je pokazala koliko zaista Zvezdaša ima u ovom mestu, a publika sa nestrpljenjem očekuje izazove naših fudbalera u evropskim kvalifikacijama i nadaju se još jednoj istorijskoj sezoni. Sada već čuvena fan zona je donela mnogo nadmetanja i širenja sportskog duha, a u igricama su učestvovali navijači svih uzrasta, zabavljajući se do samog kraja.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon